≫ 

Kija na istom mestu sa Slobom i njegovom devojkom! Izbila žestoka svađa, on otišao iz kafane

 ≫ 

Prvi susret Slobe i Jelene sa Kijom, nakon što je Radanović u javnosti predstavio svoju novu devojku, nije prošao kako treba

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pedja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Radoslav

    23. februar 2020 | 07:19

    Vratio se Kolumbo.Otkrila je mnogo stvari sto mi nismo znali.Krece da nam prica o otkricima po medijima.Svi cekaju u red .Meni ispali zubi kada sam je video.Ima da nam nabraja kakve nocne klubove i striptiz barove Amerika ima.Njoj se to zgadilo i hoce da se ostvari kao majka.Noc da zameni za dan jer dete mora da pidize danju.e to je za nju veliki problem.Ona je i dalje neostvarena zena.Dobro jutro Kolumbo.

  • Tiksi

    22. februar 2020 | 00:41

    I ako niste znali Sloba je veliki humanitarac zato je i dosao da donese svoj novcani doprinos.....koliko je on dobra ucinio i pomogao raznim ljudima i bolesboj deci bez reklake i jvaljenja i bez slikanja i smeakanja za novine a u dzepu drzize zmiju kao Kija....samo da bude vidjena car je dosao doneo donaciju o otisao kuco ker je mrtav bolestan....on ne peva na plejbek kao gore pomenuta. Dovoljana je njegova donacija noje morao da muci sebe i druge da ga slisaji sa promuklim glasom od prehlade. Jos jednom covek je ljidina.....raspitajte se malo o njegovom humanitarnim gestovima......a Kija cuva u steki crkavicu koji zaradi jer nece dugo trajato njeno ne pevanke pa dok ne nadje drugi bidalu da se reklamire preko njega morace od necega da zivi.

  • Tiksi

    22. februar 2020 | 00:34

    Kija je promasen slucaj pacenica koja je umislila da je zvezda....niti izgleda niti peva....stjuardesa.....ili nocna dama sve ti je to isto. Toliko o tome sto je unikat....vidis da je lako zamenljiva. Da je bila dobra ne bi bila ostavljena i prevarena. Umire za Slobom prazo ga svuda,dolazi mu na kuci u pet ujutru pijana. Sta je ocekivala....da je valjala ne bibje ostavio i javno prevario...i sve pare ovog sveta sto ke zaradila kao otvaracica usta nece koj pomoci da bude srecna....zato sto siri ulo i mrznji oko sebe. Te sto izogravaji pacenice vole da uzivaji paznju o da glume mucenice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA