≫ 

Kija na istom mestu sa Slobom i njegovom devojkom! Izbila žestoka svađa, on otišao iz kafane

Prvi susret Slobe i Jelene sa Kijom, nakon što je Radanović u javnosti predstavio svoju novu devojku, nije prošao kako treba

Kristina Kija Kockar, Slobodan Sloba Radanović, Jelena Đuričanin Foto: ATA Images

Poznati pevač Sloba Radanović i njegova devojka Jelena Đuričanin Marković posvađali su se kada se Slobina bivša žena Kristina Kija Kockar pojavila u prestočkoj kafani u kojoj je Radanović trebalo da peva, saznaje Telegraf JETSET!

Kako priča naš izvor koji je bio na licu mesta, reč je bilo o humanitarnoj žurki koju je organizovao menadžer Goran Lečić Leka, na kojoj je Sloba trebalo da peva. Međutim, Radanović je nakon rasprave sa Jelenom otišao iz kluba i nije se pojavio na bini.

- Kristina je pre neki dan iz Amerike doputovala u Beograd, a sinoć se posle snimanja jedne emisije videla sa svojim menadžerom i zajedno su otišli na humanitarni nastup koji je on organizovao. Prvo su stigli Sloba i Jelena i vidno raspoloženi pozirali su okupljenim fotoreporterima - počeo je priču dobro obavešten izvor za Telegraf JETSET.

- Posle Slobe i Jelene, sa menadžerom Lekom i Milanom Miloševićem stigla je i Kristina. Ubrzo nakon njenog dolaska došlo je do neprijatne siruacije između Jelene i Slobe. Njoj očigedno nije bilo prijatno to što se dešava, pa je počela rasprava. Stvarno su se trudili da što manje upadaju ljudima u oči, ali nisu mogli da sakriju da ne pričaju ni o čemu lepom. Sloba se iznervirao i otišao je iz kafane - objašnjava izvor.

- Raspravljali su se neko vreme, koliko sam čuo Sloba je bio ubeđen da je Kija namerno došla u kafanu u kojoj je on trebalo da peva, ili da ju je neko drugi namerno pozvao kako bi njeno prisustvo poremetilo njega i njegovu devojku. Nikome ne bi bilo prijatno u prisustvu bivše i sadašnje, a pritom se Kija zadovljno smeškala i ludo provodila, pa nije ni čudo što su neki pomislili da je namerno došla - rekao nam je izvor.

Slobodan Sloba Radanović, Jelena Đuričanin Marković Jelena i Sloba, Foto: ATA Images

- Sloba i Jelena su zatim otišli iz pomenutog kluba gde je Radanović trebalo da peva. Iako je bio jedan od najavljenih pevača, on se nije pojavio na bini. Kako Radanović nije bio jedini pevač na humanitarnom koncertu, te su njegov blok popunile prisutne kolege - objašnjava dobro obavešten izvor.

- Da li je Kristina stvarno namerno došla, ne znam, ali se zadovoljno smejala kada su Jelena i Sloba otišli iz kafane - primetio je naš sagovornik koji je bio prisutan na licu mesta.

Kristina Kija Kockar Kija u klubu gde je Sloba trebalo da peva, Foto: ATA Images

Ovim povodom smo više puta, u želji za komentarom, pokušali da dobijemo Kristinu i Slobu, kao i njihovog menadžera, ali do objavljivanja teksta niko od njih nije odgovarao na pozive.

Video: EKSKLUZIVNI AUDIO! Sloba nakon što ga je Kija fizički napala: Posvađali smo se, bila je policija

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragica i Uroš-Bijeljina

    19. februar 2020 | 15:06

    Da ti nije bilo Kije još bi sjedio u zapećku u Zrenjaninu.

  • Mali

    19. februar 2020 | 14:49

    Kako si mali Slobodaneeee......ahahahahahahaha....mali čovek

  • Ana

    19. februar 2020 | 16:19

    Jel to onaj PROFESIONALAC što peva na dan kada mu je otac umro? Gde je sinoć profesionalizam Slobodane? Ili je problem bio zato što si sinoć trebao da pevaš u humanitarne svrhe, a za NG za pare? Pokazao si kakav si "čovek". Bravo Kija, ti si došla na žurku svog menadžera, ti si pravi profesionalac! Btw, zaista si prelepa, ta boja ti definitivno najbolje stoji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA