≫ 

Dragana i Siniša oči u oči na sudu! Evo kako su se ponašali i ko je sa osmehom napustio sudnicu

Kada su prozvani da uđu u sudnicu, Siniša je velikom brzinom "uleteo" prvi i zauzeo poziciju, kako ne bi preterano morao da gleda u nju

  • 5
Dragana Mitar i Siniša Dragutinović, suđenje Dragana Mitar u prostorijama suda, dok se Siniša držao po strani, dalje od nje, Foto: Pink.rs

Dragana Mitar napustila je Zadrugu kako bi prisustvovala ročištu sa još uvek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem!

Njih dvoje su se danas, u ćetvrtak 20. februara pojavili na glavnom pretresu, povodom tužbe koju je Siniša podneo protiv Dragane. Naime, on ju je tužio zbog toga što mu je informacijama koje je iznela u javnost, kako o njihovom braku, tako i o njemu, ugrozila čast i ugled.

Još uvek zakoniti bračni partneri sve vreme su ignorisali ono drugo, a Siniša je čak zaobišao mesto na kojem je Dragana sedela čekajući da suđenje počne.

Kada su prozvani da uđu u sudnicu, Siniša je velikom brzinom "uleteo" prvi i zauzeo poziciju, kako ne bi preterano morao da gleda u Draganu.

Mitarova je u pratnji advokata ušla u sudnicu, a vrlo brzo su napustili istu s obzirom na odluku da ročište bude pomereno.

Dragana je sa osmehom napustila sud, a Siniša je izašao na sporedni izlaz.

Siniša je na suđenje doneo CD na kojem su bili svi snimci u kojima Dragana priča o njemu na, navodno, loš način. Međutim, njen advokat je dobio pomenuti CD kako bi mogao da pripremi odbranu, što je navodno iznerviralo Sinišu jer je mislio da će na taj način da dobije presudu i da će se suđenje okončati u njegovu korist, piše Pink.rs.

Međutim, sudija je doneo odluku da ročište bude pomereno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina

    20. februar 2020 | 13:59

    Nju vise ne treba ni komentarisati,sve je receno i vidjeno,jadna pa jadna🤮🤮🤮

  • Santana

    20. februar 2020 | 15:14

    Baš bitna tema za državu Srbiju, jedino nedostaje Lepi Mića

  • Niko

    20. februar 2020 | 13:38

    A koga je briga sto polusvet radi......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA