≫ 

Momci iz poznatog benda o seksi scenama sa Topalkovom ćerkom, najvećem bakšišu i pozivu za Zadrugu

Marini Tucaković i Damiru Handanoviću će, kako kažu, ostati verni, jer dobre stvari i ne treba menjati

  • 1

Njihovi spotovi imaju milionske preglede, a poslednja pesma koju su momci iz benda Dijamanti izbacili je "Žao mi je", u kojoj se pojavljuje i Zorana Stefanov. Ipak, spotom iz 2017. godine podigli su veliku prašinu zbog eksplicitnog spota sa Helenom Topalović, za pesmu "Do poslednje pare".

Sa Dejanom Jalićem i Mladenom Rosićem proćaskali smo uz opuštenu kafu jednog poslepodneva i saznali još neke pojedinosti iz njihovog života i o njihovoj karijeri.

Za Telegraf JETSET otkrili su da su nedavno dobili poziv za Zadrugu, da je sa zgodnom Helenom bilo odlično sarađivati, da ne bi odbili duet sa Kijom, ali i da je pesmu "Žao mi je" koju su objavili pre mesec dana, a koja do sada ima više od 3 miliona pregleda na Jutjubu, prvenstveno trebalo da snimi Aco Pejović, ali je ipak nekako dospela u njihove ruke.

U bližoj budućnosti bi želeli i da snime duet sa Šakom Polumentom, pa su ga pred našim kamerama pozdravili i pozvali na saradnju, a koliki im je bio najveći bakšiš na dosadašnjim nastupima i da li su im "lepili" novčanice na čelo saznajte iz razgovora sa momcima iz grupe, na početku teksta.

(B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA