≫ 

Luna Đogani promenila imidž! Zauzela bezobraznu pozu, pa pokazala frizuru koju nikada nije imala

Luna je nakon izlaska iz rijalitija promenila boju kose, te je jedno vreme bila smeđa, kasnije je vratila svetliju nijansu, popularne ombre, a sada je blajhano plava

  • 89
MAC 2020 Foto: Nikola Tomić

Luna Đogani (24) potpuno je promenila imidž, a njena nova frizura i stajling definitivno su privukli veliku pažnju i izazvali lavinu komentara.

Đoganijeva je na svom Instagram profilu objavila fotku sa snimanja spota duetske pesme, koju će snimiti sa pevačem Savom Perovićem, a ono što je svima zapalo za oko jeste promena frizure.

Luna je nakon izlaska iz rijalija promenila boju kose, te je jedno vreme bila smeđa, kasnije je vratila svetliju nijansu, popularne ombre, tamnije teme, a svetliji krajevi, a sada ima dugu blajano plavu kosu.

Iako je u pitanju perika, a promena imidža je za potrebe spota, Luninim praticoma se dopala, a bilo je i onih koji smartaju da je "pokušala da iskopira" Jelenu Karleušu.

"Iz tebe seva, niko ti do kolena nije, jer ti pucaš", "Bomba, brutalno ti stoji plavo", "Karleušina loša kopija", piše ispod Lunine objave.

Đoganijeva pozira dok sedi ispred ogledala, sa rukom na boku, u crvenom tikou koji prati liniju njenog tela.

Video: Luna se sa bivšim dečkom Gastozom držala za ruke tokom MAC nagrada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA