Dara prozvala Dušana Svilara, a njegov odgovor toliko je šmekerski da će se pevačica postideti

Čini se da je novi rat na pomolu, bar ako je suditi prema prozivkama

  • 10
Dara Bubamara, Dušan Svilar

Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Pevačica Dara Bubamara (43) poznata je po veoma britkom jeziku i brojnim estradnim ratovima koje vodi sa svojim kolegama, a u svoju arhivu izgleda uvrstila je još jedan sukob, sa kolegom Dušanom Svilarom.

Naime, pevačica se pre dva dana u emisiji "Zvezde Granda" našla u ulozi mentora, pa je, komentarišući svog kandidata uvredila svog kolegu Dušana.

Nakon što je Saša Popović uporedio Darinog kandidata sa nekadašnjom Grandovom zvezdom, pevačica ga je prekinula i rekla da nemaju nikakve sličnosti.

- Ne, ne lepši je on od njega, i Dušan je lep, ali je malo mrtav - govrila je Dara aludirajući na njegovu energiju.

Međutim, čini se da taj komentar nije preterano potresao Svilara, istakao da se ne pronalazi u Darinim rečima i da odavno ne gleda šou-program koji ga je proslavio.

- Ko je ona uopšte? Ne znam da li je dotična mislila na mene kada je rekla da je Dušan Svilar mrtav? Nisam jedini pevač sa tim imenom i prezimenom. Postoji još trojica mojih imenjaka i prezimenjaka - rekao je Dušan za Alo.

Iako je i sam bio deo ovog muzičkog takmičenja u našoj zemlji i odneo pobedu u trećoj sezoni, kaže da ga to više ne zanima, te da ne prati nove takmičare i aktuelnu sezonu.

- Odavno ne pratim to takmičenje i ne gledam „Zvezde Granda“. Ne znam šta se dešava ni ko šta komentariše. Dotičnu ne poznajem lično, tako da ne vidim zašto bi ona mislila na mene kada me nikada nije ni videla ni upoznala - kaže on.

Video: Vreli Darin snimak iz hotelske sobe

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    24. februar 2020 | 12:23

    Pa njen obraz kao djon od cipele .

  • Avram

    24. februar 2020 | 12:00

    Ona da se postidi? Nemoguca misija ona nezna sta je stid .

  • QQQ

    24. februar 2020 | 14:29

    Dušan je kulturan dečko,gospodin čovek a ona prosta plastična masa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA