≫ 

Prava mačkica! Hrvatica u kožnom kombinezonu iz kog viri brus - jedva joj je obuzdao grudi

- Ništa Pamela, ništa Penelope, naša Nives ima duplo dublji dekolte - pisali su joj pratioci

  • 6
Nives Celzijus Foto: Instagram/nivescelsius

Hrvatica Nives Celzijus (38) ne prestaje da provocira seksi fotkama, a ovoga puta je u kombinezonu koji je više pokraio, nego otkrio, zagolicala maštu provokativnim prizorom.

Nives je zauzela neobičnu pozu sa rukama u vis, a u prvom planu su njene zanosne obline koje je "spakovala" u kožni kombinezon koji prati njenu liniju tela.

Kombinezon je otkopčan skoro do pupka, pa se ispod njega jasno vidi brus sa tigrastim printom koji je jedva obuzdao nemirne grudi jedne od najprovokativnijih Hrvatica!

Nives na glavi ima rajf sa ušima koje takođe imaju tigrasti print, pa je pevačica ispod fotografije koju je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu napisala: "Mačkica" i dodala emotikon te životinje.

Pratioci popularne Hrvatice potpuno su poludeli za Nivesinim smernim izdanjem u poređenju s aobjavama na koje smo navikli, te su se komplimenti na račun njenog izgleda samo nizali.

"Ništa Pamela, ništa Penelope, naša Nives ima duplo dublji dekolte", "Lepa si kao plavuša ", "Razbolim se, pogledam u Nives i momentalno ozdravim", "Ma ti si crna pantera", pisali su joj ispod objave.

 
 
 
View this post on Instagram
Mačkica 🐱A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Video: Polugola Nives pozira na terasi, svojim oblinama podgrejala temperaturu

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA