≫ 

"Otkad imam silikone..." Teodora objasnila kojim delom tela najbolje "trese" uz hit koji je snimila

- Nadam se da će sve to da se spreči i da se neće desiti ništa loše - rekla je pevačica

  • 13
Marija Lazić, Otvaranje Pub-a Loža Teodora Džehverović, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Teodora Džehverović (23) često putuje zbog nastupa van granica Srbije, a kako je u Evropi veliki broj zaraženih korona virusom, sa mladom pevačicom pričali smo na ovu temu.

Teodora je prehlađena razgovarala sa nama, a kako nam je kroz šalu rekla, nada se da nije pomenuti virus. Ona ističe da je pozitivna osoba i smatra da ako je nešto suđeno - desiće se.

- Čuje se da sam mrtva bolesna, nadam se da nemam korona virus! (smeh) Pozitvina sam osoba što se toga tiče, prosto gledm, ako mi je suđeno da mi se nešto desi, desiće se. Ne mogu da kažem da mi je svejedno, iskreno, pogovoto kad čujem da stariji oboljevaju više i da se teško leče. Ja imam mamu i tatu i najviše se brinem za njih. Opet, ako je suđeno da se nešto desi, šta da radimo. Nadam se da će sve to da se spreči i da se neće desiti ništa loše - rekla je Teodora za Telegraf JETSET.

Pitali smo pevačicu da li joj mama Goca predlaže karantin kako bi je zaštitila od virusa od kojeg strahuje svet.

- Kažem ja mami: "Mama, treba da nosimo maske", ona kaže meni: "Daj, molim te, kakve maske, kakvi bakrači!". Ali, mislim da ona meni to kaže da me podigne, da se ja ne uplašim - rekla nam je Teodora.

Teodorina pesma "Tresi tresi" pokrenula je novi trend na društvenim mrežama, pa slušaoci njene numere "tresu" uz refren. S tim u vezi, Teodoru smo pitali kojim delom tela ona bolje "trese" uz svoju pesmu.

Marija Lazić, Otvaranje Pub-a Loža Teodora kaže da bolje "trese" grudima - otkad ima silikone, Foto: Nikola Tomić

- Od kada sam uradila grudi, sigurno da bolje tresem gornjim delom, ali umem ja i donjim (smeh) - zaključila je Teodora.

Video: Totalni hit u Telegraf Asocijaciji: Teodora nije mogla da se seti reči svoje pesme

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA