≫ 

Tijana prvi put sa suprugom pred kamerama: On rekao da obožava ćevape, a komentar o pihtijama je hit

Tijana i Mark 2016. godine venčali su se u pravoslavnoj crkvi u Sremskim Karlovcima

  • 8

Tijana Bogićević zablistala je na prvoj polufinalnoj večeri Beovizije 2020, i to tri puta, koliko je pesama izvela na velikoj sceni.

Lepoj Novosađanki pripalo je to zadovoljstvo da otvori veče, a veliko iznenađenje bilo je što je to učinila sa suprugom Markom Robertsonom koji je specijalno za tu priliku doputovao iz Amerike, odakle je i gde živi.

Njih dvoje su maestralno izveli "Arcade", a potom su, zadovoljni nastupom, nasmejani stali pred kamere, što je ujedno njihovo prvo zajedničko oglašavanje pred medijima otkako su zajedno.

- Prvi put smo javno nastupili zajedno - sa osmehom je počela Tijana.

- Odlična je bila energija. Ja uvek ima tu sreću, ili nesreću, da otvorim nešto. (smeh) Uvek imam najveću tremu, kao da se ja takmičim, ali baš mi je bilo super - rekla je.

Nezaobilazno pitanje za Marka bilo je šta najviše voli u Srbiji, a ako se ne računa Tijana to su - ćevapi, što je a osmehom rekao na tečnom srpskom jeziku.

- Ćevapi! Sarma, sarmica... Mmm! - rekao je Mark, na srpskom.

Na pitanje: "A, pihtije?", Tijana je kao iz topa odgovorila.

- Ne mora to da proba! (smeh) - rekla je.

Tijana Bogićević Tijana Bogićević u drugoj kombinaciji na Beoviziji, Foto: Instagram/tijanabogicevic_music

Podsetimo, Tijana i Mark su građansko venčanje imali 2015. godine u Bostonu, a 2016. godine venčali su se u pravoslavnoj crkvi u Sremskim Karlovcima.

Tijana je Srbiju na Evroviziji predstavljala 2017. godine.

Prošle godine u Beogradu je održala sjajan solistički koncert, nakon albuma "Čudo" i hita "Hajde onda ništa" koji su mnogi već uvrstili na spisak evergrinova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA