Hit snimak bivše učesnice "Zvezda Granda": Dženada na Floridi zapevala narodnjak, pa jela za dž!

- Otpevala meni najdražu pesmu, dobila džabe hranu i to je to. Divno iskustvo - rekla je Dada

  • 2

Dženada Dada Mešaljić, nekadašnja tamičarka šou programa "Zvezde Granda" boravila je u Americi odakle je objavila snimak koji je oduševio sve koji je prate.

Naime, Dada je otišla u jedan restoran brze hrane, gde je pred zaposlenima zapevala pesmu Indire Radić "Zmaj", ali ovoliko pozitivnu reakciju nije očekivala.

- Imala sam nastup na Floridi i ostala sam tu par dana, jednu noć smo svratili u Mek i prijatelj je iz zezancije radnici rekao da sam ja pevačica, onda je ona rekla ako nešto otpevaš, dobit ćeš džaba hranu. Sa zadovoljstvom sam prihvatila tu opciju, otpevala meni najdražu pesmu, dobila džabe hranu i to je to. Divno iskustvo - rekla je Dada za Index.

Inače, neki su Dženadino pevanje uporedili sa nedavnom situacijom o kojoj i dalje priča ceo svet. Naime, voditelj je u podzemnom prolazu zaustavljao ljude kojima je davao zadatak da pevaju određenu pesmu. Tada je slučajno zaustavio Šarlot Oberi koja je "razvalila" hit Lejdi Gage i Bredlija Kupera "Shallow".

Šarlot je nakon toga vrtoglavom brzinom postala popularna, a stigla je i do gostovanja u emisiji slavne Elen Dedženeris.

Dadina situacija daleko je od Šarlotinog uspeha, ali da je privukla pažnju na Balkanu - jeste.

Snimak pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA