Slika zabezeknula fanove: Vuk Mob nosi pelenu, dok ga bujna plavuša čeka u krevetu

Vuka ćete u spotu videti u raznim situacijama, a ona u kojoj nosi pelenu, dok ga u krevetu čeka gola plavuša, sigurno će ostaviti najjači utisak

  • 8
Vuk Mob Vuk Mob nosi pelenu u novom spotu, Foto: Promo

Jedan od trenutno najpopularnijih repera, Vuk Mob, rešio je da šokira domaću javnost i sasvim je izvesno da mu je to pošlo za rukom.

Naime, Vuk će u ponedeljak, 2. marta u 14 časova objaviti novi hit singl pod nazivom "Ide gas", a pored izuzetno zanimljive muzike i teksta, njegovi fanovi, ali i oni koji to nisu, sigurno će biti pod utiskom ove numere.

Na samom početku spota Vuk se nakon noćnog provoda budi u krevetu pored atraktivne devojke sa jedne strane, dok se na drugoj strani kreveta, ušuškan pod jorganom, nalazi muškarac.

Vuka ćete u spotu videti u raznim situacijama, a ona u kojoj nosi pelenu, dok ga u krevetu čeka gola plavuša, sigurno će ostaviti najjači utisak.

Reper veruje da će pesma "Ide gas" postati veliki hit, s obzirom na to da je u ekranizaciju ove numere uloženo mnogo vremena, novca, ali pre svegaoriginalnih ideja.

 
 
 
View this post on Instagram
😳A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob) on

VIDEO: Vuk Mob batalio piće: "Predugo sam bio u alkoholnoj depresiji"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA