≫ 

Luna ušla u Zadrugu! Ukućanima nije bilo dobro, a onda je palo prvo prepucavanje sa Markom

- Ne pada mi na pamet da pravim cirkus. Stvarno me ne zanima. Došla sam u miru i tako ću se ponašati - rekla je Luna Marku

  • 25

Luna Đogani ušla je prethodne noći u Zadrugu 3, belom limuzinom, dok je na razglasu išla njena pesma "U ljubavi luda".

Đoganijeva se sa svima pozdravila, najavila da "dolazi u miru", te da se ne takmiči, već da je došla na određeno vreme, kao gost.

Odmah je sa ocem Gagijem Đoganijem izašla napolje kako bi popričali, a potom je u kući usledio i prvi razgovor sa Markom Miljkovićem.

Oni su pričali na krevetu, a Luna je pokazala da joj je ipak smeta njegovo zbližavanje sa Jelenom Pešić. Miljković je priznao da smatra da je upravo to isprovociralo Lunu da uđe u rijaliti.

- Dobrodošla, šta da ti kažem - rekao je Marko Miljković bivšoj devojci.

- Ko se više oduševio? Marko ili tata? - upitala je Luna.

- Ja sam rekao da ćeš ući kroz oluk ako se smuvam sa nekim, zato što bi ispi*dela, ali ovako nema razloga. Nemoj da praviš cirkus - odgovorio je Marko.

- Ne pada mi na pamet da pravim cirkus. Stvarno me ne zanima. Došla sam u miru i tako ću se ponašati - rekla je Luna.

- Šta ne valja u tom druženju? Ja apsolutno ne prelazim granicu? Daj mi Vini Pua, to je moje dete - rekao je Miljković, misleći na plišanu igračku.

- Dobro. Ostavio si to dete pre tri meseca, to više nije tvoje. Ima on svog Vini Pua - odgovorila je nervozno Luna.

Ona je, inače, ocu Gagiju rekla da je nedavno, na lekarskoj kontroli, saznala da je "na korak od toga da oboli od teške bolesti".

- Na stepen sam od raka materice, majke mi, užas. To sam saznala pre nekih 20 dana i od tada pijem lekove, ali to je sve od stresa. Ali ne brini se, to se leči. Na vreme sam to otkrila. Ne znam više gde je levo, gde desno. Ali jaka sam ja, prebrodiću ovo, znaš ti mene - rekla je Luna Gagiju.

Video: Ne vraćam se starim ljubavima: Luna poručila da od pomirenja sa Markom nema ništa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JANA

    2. mart 2020 | 09:35

    Bas je od reci,nema sta.Kako jadna ostavi tako ,,uspesnu karijeru" i uđe tu da sediš.Bas me zanima da nema ove zadruge od čega bi ovi Đoganijebi živeli..

  • Pravi naziv

    2. mart 2020 | 10:52

    Za Marka i Ljulju jeste...bezkintos,jedini nacin zarade jeste stolicenje live,sto vise to fanovi jos ludji za njima Gorazde,Foca i Zivinica ima da gore na prvo opijanje i stolicenje!!

  • ?

    2. mart 2020 | 09:31

    Patetičarko, od kog stresa!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA