"Uvek su bile velike i upadljive, i teško mi je da ih sakrijem..."

- Oči su ogledalo duše - poručili su Goci

  • 10
Goca Tržan Goca Tržan, Foto: A. Nalbantjan

Popularna pevačica Goca Tržan (45) seksi selfijem podigla je prašinu i zagolicala maštu pripadnicima jačeg pola, a ono što je rekla o svojim "očima" nasmejalo je sve.

Goca je na svom Instagram profilu objavila selfi na kojem pozira u čipkastoj majici sa dubokim dekolteom, dok joj je prst prislonjen uz usnu.

Pevačica je vrelim kadrom počastila svoje svoje pratioce, a opaskom o svojim "očima" podgrejala je atmosferu, te su se šaljivii komentari samo nizali.

Uvek su bile velike, i upadljive, i teško mi je da ih sakrijem... Moje oči... - napisala je Goca ispod objave.

"Kako su divne... tvoje oči", "Pomislio sam da pričaš o nečemu drugom", "Ti imaš sve upadljivo", "Oči su ogledalo duše", pisali su Gocini pratioci ispod fotke.

Inače, pevačica važi za jednu od retkih javnih ličnosti koja ima prirodne grudi, a da joj nije lako zbog njihove veličine isticala je više puta.

Goca Tržan Printskrin: Instagram/gocatrzan

- Ponekad baš zavidim ženama sa malim grudima. Eto, rekla sam. Ali stvarno, žene sa malim grudima nemaju pojma koliko su srećne! - napisala je Goca nedavno na svom Tviter nalogu.

Video: Goca Tržan: Moje dete mora da nauči da pare ne padaju s neba

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    2. mart 2020 | 22:33

    Dosadila svima

  • Laki

    2. mart 2020 | 21:19

    Jaooo Goci, ko te ne zna...

  • An

    3. mart 2020 | 01:30

    Ko o cemu, baba o ustipcima... dvosmislena, zeljna da skrene paznju na sebe, pa cak po cenu da iznosi najintimnije detalje, koji pune novinske strane, prodaju zutu stampu. Goca, koja je bila nekada davno iz vremena albuma "U niskom letu", je bila mnogo interesantnija, privatan zivot je cuvala za sebe, iskljucivo se isticala na polju svoje profesije.. Sada kada je toliko otvorena, kada iznosi razna misljenja i svoj zivot na tacni, cini mi se da ce da nam iskoci iz frizidera. Kada bi mogla nesto da zadrzi za sebe kao nekada, pa da joj se divimo u njenim glasovnim mogucnostima, nastupima.. ima nesto i u misticnosti, mozda privuce vecu paznju nego dvosmislenim i vrlo cesto vulgarnim komentarima.. Evo, meni je Sia fantasticna pevacica, sjajno peva, uspesna je na stranoj sceni, ali opet niko ne zna kako ona zapravo izgleda, jer ona svoj lik cuva ili krije, kako god, od ociju javnosti... Misticnost, mozda da Goca preuzme mrvicu toga, bilo bi sjajno..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA