≫ 

Bred Pit dolazi u Beograd? Srpski biznismen mu nudi vrtoglavu svotu novca za samo 24 sata?

Pregovori su navodno uveliko u toku, traju već nekoliko nedelja, a do kraja meseca znaće se da li slavni glumac dolazi u Beograd

  • 14
Bred Pit Bred Pit možda svrati do Beograda Foto: Tanjug/AP

Holivudski šmeker Bred Pit mogao bi u septembru da bude gost Beograda. Naime, jedan srpski biznismen navodno pregovara sa agentima slavnog glumca, pri čemu nudi čak 400.000 evra da bivši suprug Anđeline Džoli boravi 24 sata u glavnom gradu Srbije, piše "Kurir".

Naime, ovaj poslovni čovek iz Srbije želi da mu Bred Pit bude gost na zabavi, kao da se s njim dogovori o budućim projektima u filmskoj industriji. Prema navodima ovog lista, pregovori su uveliko u toku, traju već nekoliko nedelja, a do kraja meseca znaće se da li slavni glumac dolazi u Beograd i kog datuma će doći u srpsku prestonicu.

Kako se piše, Bred će navodno u Beogradu biti samo 24 sata. Biće na tu na dan proslave, biće navodno u hotelu u centru grada, a obezbeđenje će biti na visokom nivou.

Posle toga, Pit će otputovati iz Beograda.

Video: Bred sa Dženifer sada radi isto i što je radio i sa Anđelinom?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja sam psiho 👻

    3. mart 2020 | 11:56

    Biznismen iz Srbije?🤦‍♀️Bolje da je nahranio gladnu decu...🤔

  • Jasmina

    3. mart 2020 | 12:09

    Klasicno bahacenje! Kakav biznismen, kakvi bakraci, negi neka od tatinih mezimica se lozi na Pita, pa ce tatko da otvori kasicu i da namiri mezimicu.... ovi bas misle da se mi kopcamo na ledjima... u Srbiji ima samo vrh i dno, na zalost na vrhu nam je dno, zato mi sa dna nikad necemo moci ni ka sredini...

  • Aca

    3. mart 2020 | 14:03

    Ko ga placa? Bolje da da novac za decju bolnicu i porodiliste umesto za neku tamo bezveznu licnost! Mora da se zna sta je prioritet. On je cak i pomagao Andjelini oko filma "U ZEMLJI KRVI I MEDA" koji srpski narod predstavlja kao GENOCIDNI narod!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA