≫ 

Jovana Nikolić ponovo u drugom stanju

Pevačica je otkrila i pol bebe koju čeka sa suprugom Markom

  • 8
Foto: ATA Images

Pevačica Jovana Nikolić i njen suprug, biznismen Marko Mišković na leto će drugi put postati roditelji.

Njih dvoje su u martu 2013. godine postali su rdoitelji po prvi put kada su dobili devojčicu kojoj su dali ime Antonina, a sada su spremni da se ponovo ostvare u najlepšoj ulozi.

Jovana i Marko u avgustu će dobiti drugu ćerku, piše magazin Story.

- Bila sam ubeđena da nosim dečaka, dok je Marko opet želeo devojčicu, a i Antonina. Pa, eto, ispunila sam joj želju. Konačno će dobiti sestru o kojoj sanja već neko vreme - izjavila je pevačica.

Kada je reč o odabiru imena za bebu, pevačica je otkrila:

- Imena je mnogo, a nas je troje. Svako ima svoje želje, tako da još nismo stigli ni do užeg izbora. Marko je dao ime Antonini, pa mislim da je sada došao red na mene - kaže Jovana.

Jovana Nikolić, Foto: ATA Images

Jovana je otkrila i da još uvek nije počela sa pripremama za dolazak bebe na svet, jer je donela odluku da kupi samo ono što joj je neophodno.

- Nismo još počeli sa tim, ali sada sam iskusnija pa sam odlučila da ću kupovati praktične, a ne lepe i moderne stvari. Verujem da će mi spisak potrepština skratiti i to što je mnogo toga ostalo od Antonine. Sve što budem mogla da iskoristim, uzeću u obzir - navela je Jovana.

Video: Unuk Miroslava Miškovića napunio 18 godina, Brena zabavljala goste na gala proslavi

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA