≫ 

Jami otkriva kako joj je Laušević promenio život: To mu je bilo slatko, a ja sam bila klinka...

- To je bila potpuno drugačija priča, u odnosnu na 21. vek. Nekako je sve bilo drugačije - sa osmehom kaže Jami

  • 7
Jasna Milenković Jami Jasna Milenković Jami, Foto: ATA images

Jasna Milenković Jami (50) kaže da joj je Žarko Laušević (60) promenio život, te da nadimak koji nosi ima upravo zbog našeg slavnog glumca.

Naime, Jami je pre prve ploče nastupala kao Jasna, a onda je, dok je u JDP igrala u predstavi "Kabare" sa Lanetom Gutovićem, upoznala Lauševića i sve se promenilo.

- Igrala sam u "Kabareu" sa Lanetom Gutovićem, u JDP. Žarko je tada bio član tog pozorišta. Tada smo se sreli i eto... Počeo je da me zove Jami kad smo se upoznali. Ne znam zašto... Nešto mu je to bilo slatko, ja sam bila klinka. I, ostade Jami! - kaže Jami za Telegraf JETSET.

- Bio je sjajan, i kao osoba, a o njegovom talentu i glumi nema šta da se kaže. Neprikosnoven je - dodaje pevačica i kaže da se nisu skoro ni čuli, ni videli.

Na pitanje kako je dobila ulogu u "Kabareu", jami kaže da je bila adekvatna.

- Ja sam se dosta bavila sportom i, sticajem okolnosti, bila sam adekvatna za predstavu gde sam i pevala i glumila i igrala. Bogu hvala,  osetila sam taj život, iliti daske koje život znače. Preponosna sam! Predstava je bila intrigantna, jedna avangarda totalna. Međutim, skidala se, vraćala se, bilo je dosta improvizacija od Laneta... Uspeli smo da izguramo jednu sezonu - priča nam Milenkovićeva.

Žarko Laušević Žarko Laušević, Foto: ATA images

Tvrdi, glumci joj se nisu udvarali.

- Više su mi bili kao familija. To je bila potpuno drugačija priča, u odnosnu na 21. vek. Nekako je sve bilo drugačije - sa osmehom kaže Jami.

Video: Jami otkriva da joj ćerka neće biti pevačica nego političarka

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA