Umrla učesnica Velikog Brata (49), tužnu vest potvrdili njeni bliski prijatelji

- Dudo, kraljice, uživaj u Božjim prostranstvima - napisala je pevačica koja je sa njom učestvovala u rijalitiju

  • 0
Dubravka Ujević Veron Dubravka Ujević Veron/Printskrin: Youtube/Lik bez Nik

Nekadašnja učesnica Velikog Brata koja je u rijalitiju bila 2018. godine, Dubravka Ujević Veron, preminula je jutros u 49. godini nakon borbe sa teškom bolešću.

Dubravka je bila rođena Vinkovčanka sa zagrebačkom adresom. Tužnu vest o njenoj smrti potvrdili su njeni bliski prijatelji iz rijalitija.

- Jutros me nazvao njen suprug i rekao mi što se dogodilo. Bila je po bolnicama u poslednje vreme, osećala se lošije, ali svejedno mi je ovo šokantna vest - rekla je pevačica Alena Nezirević Anezi (31), koja je s njom bila u rijalitiju. Anezi je dodala kako su se poslednji put čule pre desetak dana, piše Dnevno.hr.

- Počivaj u miru, prijateljice draga! Big Brother show doneo mi je u životu mnogo lepog, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u spoljnom svetu. U ove dve godine znala me tako nasmejati, razveseliti, savetovati, ali i pomoći. Bilo je obostrano i bilo je lepo. Zahvalna sam što me Bog blagoslovio takvim prijateljstvom, što sam imala čast da mi dušu otvori jedna tako osećajna žena! Razmišljala sam bila kako mi je lepa ova slika i kako ću je sigurno jednom staviti ovde. Nisam znala da će biti ovim povodom... Šta je život, par koraka, malo tuge i meraka, malo, brate, malo je. Dudo, kraljice, uživaj u Božjim prostranstvima.

Koleginice se prisetio i bivši takmičar rijalitija, Matija Štainer (26) iz Osijeka.

- Žao mi je zbog ove tragične vesti i žalostan sam. Ljudi su različiti, Big Brother je imao i pozitivnih i negativnih strana, a ipak mi je drago da sam upoznao Dubravku. Tužna vest. Moje saučešće porodici - napisao je na društvenoj mreži.

 
 
 
View this post on Instagram
Počivaj u miru, prijeteljice draga! 🙏 R.I.P. ❤ Big Brother show donio mi je u život mnogo lijepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u vanjskom svijetu. 💞 U ove dvije godine znala me tako nasmijati, razveseliti, savjetovati, ali i pomoći. Bilo je obostrano i bilo je lijepo. 😊 Zahvalna sam što me Bog blagoslovio takvim prijateljstvom, što sam imala čast da mi dušu otvori jedna tako osebujna žena! Razmišljala sam bila kako mi je lijepa ova slika i kako ću je sigurno jednom objaviti. Nisam znala da će biti ovim povodom. 😥 "...šta je život, par koraka, malo tuge i meraka, malo brate malo je!". Dudo, kraljice, uživaj u Božjim prostranstvima! 🙏 #anezi #dubravkaujevicveron #bigbrother #bigbrother2018 #zivjetiljubavjedinijepraviput #thewayofloveistheonlyrightwayA post shared by 🎶ANEZI🎶 (@anezi_4_official) on

Bivši učesnik šoua Marijan Lisak Max (51), u Velikom Bratu joj je, prema pravilima tadašnje igre, glumio zamenu za supruga.

- Neka joj je večna slava, počivala u miru Božjem - napisao je na Instagramu.

Dubravka Ujević Veron rođena je u Vinkovcima, a živela je u Zagrebu. Diplomiranoj inženjerki saobraćaja brak sa suprugom Darijanom Škrbićem (36) bio je drugi, a nije imala dece. Hobiji su joj bili muzika, film, sport i kuvanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA