≫ 

"Moja deca ne znaju za jutra s majkom, zbog karijere sam žrtvovala najveći segment privatnog života"

Voditeljka i njen suprug Željko imaju troje dece, sina Kostu i bliznakinje Srnu i Anu.

  • 62
Zdravko Čolić, četvrti koncert, Arena Jovana Joksimović, Foto: ATA Images

Voditeljka Jovana Joksimović (38) već godinama vodi Jutarnji program, zbog čega ustaje pre zore i nikad nije slobodna u jutarnjim časovima.

Atraktivna voditeljka ističe da se ne žali što je zbog posla morala da žrtvuje jedan od najbitnijih segmenata u životu, već da je naučila kako to da kompenzuje.

Naime, ona je otkrila da zbog svog posla navikla da se budi i pre svitanja, ali da joj najteže pada što se radnim danima nikada nije probudila uz svoju decu.

- Zbog svoje karijere žrvtvujem i žrtvovala sam najveći segment privatnog života, a to je buđenje sa svojom decom i to je nešto što je nenadoknadivo. Ne žalim se jer sam sama to izabrala, ali moja deca ne znaju za jutra tokom radne nedelje sa mamom, znaju za vikende, pa ,ajde, to je nešto. Morate nešto da žrtvujete, da nisam to - onda bih žvrtvovala svoj posao - ispričala je ona za Blic.

- Izabrala sam ovako zato sam celo popodne sa njima i veče, pa mislim da je to okej tako - objašnjava Jovana.

Kako su deca koju ima u braku sa pevačem Željkom Joksimovićem još uvek mala, voditeljka ističe da ona i njen suprug još uvek ne obraćaju striktno pažnju na sklonosti naslednika, već ih puštaju da se sami razvijaju i tako izaberu čime bi se bavili u životu.

- Naša deca su srećom pokupila talenat na tatu, a ja nisam muzički nadarena. Mnogo su mali, nek uživaju u životu. Ja sam odlučila čime ću da se bavim kad sam imala 19 godina, tako da ima vremena. Važno je da odrastaju u srećnom okruženju, da imaju svoje obaveze i navike kojih se drže i da im pomažemo da izrastu u čestite, dobre i srećne ljude - otkrila je voditeljka.

Jovana, Željko Joksimović Jovana Joksimović i njen suprug Željko, Foto: Nikola Tomić

Kada je vaspitanje u pitanju, Jovana kaže da se trudi da ona i Željko svojoj deci daju dobar primer.

- To je verujem nešto što ne može da se objasni, ali ako mu dajete dobar primer i dobre savete, mislim da je to dovoljno - kaže Jovana.

Video: Željko Joksimović: Jovana je imala moje CD-ove kad smo se upoznali

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tetreb

    6. mart 2020 | 13:13

    Suza mi krenu...Nikada mi nece biti jasno kako je imala toliko srece i umeca da se progura kao voditeljka.Bezobrazna,bez prave dikcije,neumesnog ponasanja i jos pri tome ubedjena da je najlepsa zena ikada.

  • Draga

    6. mart 2020 | 14:39

    Da li se Jovana hvali ili zali? Pa neradi ona za klikere VEC ZA VEEEELIKI NOVAC! NEKA PRESTANE SA ZALOPOJKAMA neka samo pogleda na majke koje ustaju rano I rade po 8-12 sati svaki dan za MINIMALAC!!!

  • Marina

    6. mart 2020 | 12:50

    Dok ostali rade 5 ili 6 dana u nedelji ti radiš 3 dana. Pri tom nisi primorana. Zato daj dosta više foliranja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA