≫ 

Bjela u javnosti sa prelepom ćerkom! Mia se pojavila u crnoj, uskoj haljini i zasenila sve

Mia je vredna, mlada devojka koja je od tinejdžerskih dana pristalica toga da zaradi svoj dinar, da se školuje i da mimo oca i majke Maje napravi nešto u životu

  • 8
Dragan Bjelogrlić, Mia ćerka Dragan sa prelepom naslednicom, Foto: ATA Images

Dragan Bjelogrlić (56) posle mnogo vremena pojavio se u javnosti sa svojom prelepom naslednicom!

Mia (23) je sa ponosnim tatom prisustvovala jednom gradskom događaju, a s obzirom na to da su njena pojavljivanja u javnosti prava retkost, bilo je iznenađenje videti je na jednom takvom.

Lepa Mia došla je u crnoj, uskoj haljini, crnim ravnim čizmicama, kožnoj jakni, a crnu kombinaciju "razbila" je crvenom ogrlicom.

Poznato je da je Mia vredna, mlada devojka koja je od tinejdžerskih dana pristalica toga da zaradi svoj dinar, da se školuje i da mimo oca i majke Maje napravi nešto u životu.

Mia je svojevremeno radila kao hostesa, nakon Treće beogradske gimnazije izabrala je Fakultet političkih nauka, smer Međunarodni odnosi, bavi se modelingom, a često se pojavljuje u kampanjama poznatog domaćeg brenda.

Podsetimo, veliku pažnju privukao je Bjelin intervju za Nedeljnik, čija su osnova bila upravo ćerkina pitanja koja mu je postavila.

Dragan Bjelogrlić, Mia ćerka Bjela sa ćerkom, prošle noći u Beogradu, Foto: ATA Images

"Da li će i meni ceo život ‘seljačine’ određivati šta je dobro a šta ne? Jesu li za njih već unapred rezervisani skupoceni automobili i luksuzni separei, a za ostali svet tramvaji, autobusi i zadimljeni bircuzi sa klekom i lozom? Da li je ta podela završena, tata?", pitanja su koja je Mia postavila ocu.

Kako je tada rekao, odgovor joj nije dao jer se, kako je naveo, plašio "da bi danas mogla da mi postavi još mnoga pitanja na koja ne bih znao da joj odgovor dam".

- Jedino što bih možda mogao da joj prenesem svoju impresiju da od 1991. godine živimo u ‘stalnim tranzicijama’. Ona devedesetih nas je iz socijalizma odvela u ratove, stradanja i raspad. Petooktobarska je trebalo da nas odvede u Evropu i demokratski svet. Stala je na pola puta, pojela samu sebe, i dobar deo nas. Ova sadašnja ‘tranzicija’ mi je najmanje jasna. Šta ona želi? Kuda nas ona vodi? Ka demokratiji i civilizovanom društvu sigurno ne. Kuda idemo, to ne verujem da iko zna… Ja mogu samo da slutim, a te slutnje me veoma plaše - rekao je tada Bjelogrlić.

VIDEO: Bjelogrlić o seriji "Tajkun": Moj lik je i dželat, i žrtva, jer moć je uvek opasan afrodizijak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jff

    6. mart 2020 | 13:51

    Bas nije lepa

  • 🐤

    6. mart 2020 | 15:20

    Bas je slatka.

  • Ana

    6. mart 2020 | 22:20

    Prelepa je! I ima originalan stil. Nije nafrakana,sa vestackim trepavicama,usnama,tenom,kosom i svim i svacim sto predstavlja u Srbiji ideal lepote.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA