≫ 

Kada Cecina ćerka đuska svi gledaju u nju: Anastasiju ponela vrela atmosfera, pa zamešala kukovima

Mlada pevačica nije propustila Music Week festival, koji je održava u hotelu "Grand"

  • 6

Popularna pevačica Anastasija Ražnatović (21) na prvoj večeri Music Week festivala u organizaciji Sky music-a koji se tradicionalno održava svke godine hotelu "Grand" na planini Kopaonik, pojavila se sa svojim izabranikom Đorđem Kuljićem.

Anastasija je bila na nastupu Aleksandre Prijović, a kako je bila primetno dobro raspoložena, ona je tokom večeri sa dečkom i prijateljima đuskala.

Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović, Foto: Nikola Tomić

Kada je lepa Cecina ćerka zamešala kukovima podgrejala je atmosferu na Kopaoniku, a mnogi pripadnici jačeg pola sa oduševljenjem gledali su mladu muzičku zvezdu koja je važi za jednu od najzgodnijih poznatih ličnosti.

Ražnatovićeva se potpuno opustila, te je tokom pesme "Nije monotonija" koju peva njena majka Ceca, pustla glas i zapevala. Svi su primetili da je pevačica bila jednina žana u muškom društvu, a da joj to nimalo nije smetalo da se odlično provede.

Iače, Anastasija je bila u elegantnnom zelenom odelu, a za stolom bila je u društvu Viktora Živojinovića, sina pevačice Lepe Brene.

Kako Anastasija đuska i peva Cecinu pesmu pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Anastasija sa dečkom na Music week festivalu na Kopaoniku

(Telegraf.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA