Aleksandra o svojoj i Filipovoj reakciji kada je trebalo da odglumi sočni poljubac u "Ubicama"

Pevačica otkriva otkriva svoje iskustvo sa snimanja serije "Ubice moga oca"

  • 9

Pevačica Aleksandra Prijović koja je nedavno objavila pesmu "Duguješ mi dva života", koja je ujedno i naslovna numera četvrte sezone serije "Ubice mog oca", u petak, 6. marta, otvorila je peti Music Week festival na Kopaoniku u organizaciji Sky music-a.

Nismo mogli, a da sa Aleksandrom ne popričamo o muzičkom aganžmanu, kao i o glumačkom debiju u samoj seriji. Aleksandrin partner u seriji je glumac Bane Tomašević, koji je za pevačicu imao samo reči hvale.

Aleksandra Prijović, Music week Aleksandra Prijović, Foto: Sky music
  • Da li ti sada više prija da pričaš o muzičkoj ili glumačkoj karijeri, s obzirom na to da si glumila u novoj sezoni seriji "Ubice moga oca"?

- Meni je malo neprijatno kada je ta gluma u pitanju, nisam smela ni da pogledam epizode kada su bile gotove. Čak i kad su mi javili da su sve montirali, mene je bilo strah kako će to ispasti.  Super su komentari i moram da priznam da sam i ja zadovoljna.

Ubice mog oca 4, Aleksandra Prijović Duguješ mi dva života Ubice mog oca 4, Aleksandra Prijović/Printskrin: Youtube/NOVA S
  • Kako je bilo na samom snimanju? Onaj flert sa BanetomTomaševićem...

- Meni je bilo jako neprijatno, mada, Bane je veliki profesionalac i pomogao mi je da savladam i da snimim to.

  • Šta ti je najteže palo tokom snimanja?

- Najteže mi je bilo kada sam išla na snimanje scene ispitivanja.  Mislila sam da to neću snimiti nikad. I kako je došao dan snimanja, pričala sam da nema šanse da snimim, ne mogu ni da zapamtim toliko teksta. Od straha čak ni kad sam bila kod kuće, nisam mogla da zapamtim uopšte. Ne mogu da zapamtim, još kad sam došla tamo i kada je trebalo da probamo, rekla sam: "Ljudi, od ovoga nema ništa".

  • Znači da si sve priznala?

- Na ispitivanju? Pa, šta da radim, tako je pisalo u tekstu (smeh).

Aleksandra Prijović, Music week Aleksandra Prijović, Foto: Sky music
  • Bane je izjavio da si se odlično snašla i da ste se trudili da te intimne scene budu što profesionalnije. Rekla si malopre da ti je bilo neprijatno. Da li si komentarisala sa Filipom kako će to izgledati?

- Moram sada da priznam nešto. Kada smo se dogovorili da ću ja glumiti u seriji, stigao mi je tekst koji je trebalo da pročitam. I kada sam pogledala, tamo je pisalo "strasni poljubac". I rekla sam: "Nema šanse", na šta mi je Filip rekao: "Što se ne bi poljubila, šta ima veze!". Naravno, šalio se.  Ja svakako to ne bih uradila, mene bi bilo sramota. Ne znam kako bih podnela kada bi moja baka to videla, mislim da bi me ubila.

  • Da li je teže biti glumica ili pevačica?

- Za mene je svakako glumica.

  • Da li si očekivala da će naslovna numera "Dva sveta" za kratko vreme postati ovako veliki hit?

- Iskreno, nisam očekivala. Ta pesma je stara dve i po godine. Meni se svidela na prvo slušanje, zato sam je i uzela. Kada smo pričali šta ćemo za seriju, ta pesma je bila gotova. Nisam je ni najavljivala. Ustvari, nisam ni znala kada će tačno izaći, jer nisam ni znala kada će početi da se emituje serija. I kada su mi javili dva-tri dana ranije, bila sam presrećna. Išla sam da vidim kako to izgleda. I svako kome sam pustila tada, rekao mi je kako se kaže - da će "pokidati". Nikada nisam dobila toliko poruka i pohvala.

Aleksandra Prijović, Lepa Brena Aleksandra Prijović i Lepa Brena, Foto: Nikola Tomić
  • Pošto se i Brena ostvarila u glumačkim vodama, da li te je savetovala u vezi sa serijom?

- Kada sam joj rekla da snimam, ona je rekla: "Jaooooo, super!". Ja sam joj rekla: "Jaoooo, Beki, ja stvarno ne znam kako ću to", na šta mi je ona rekla: "Samo se opusti i biće sve super!".  I stvarno mi je bilo super i lepo. Rekla sam sad bih opet da glumim, i sigurno bih bolje glumila da sada treba da ponovim. Međutim, bio je prvi put i dobro je za prvi put.

Kompletan razgovor sa Aleksandrom pogledajte u videu na početku teksta.

(M. Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA