≫ 

Andrija Jo: "Nevena Božović je nakon 13 godina ljuta što je izgubila harizmu na početku karijere"

- Ali šta je tu je, ko gubi ima pravo da se ljuti - napisao je Andrija na Tviteru

  • 27
Andrija Jo, Nevena Božović Andrija Jo, Nevena Božović, Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Jutjuber i pevač Andrija Jo na svom Tviter nalogu isprozivao je pevačicu Nevenu Božović koja je na Beoviziji 2020 bila jedan od članova stručnog žirija.

Naime, Nevena je 6 poena dala grupi Hurricane, dok je Andrija ostao bez poena. On je poručio pevačici da ga ne pominje uz konotaciju "Ko gubi ima pravo da se ljuti" i da je ona "na početku karijere izgubila harizmu".

Zamolio bih zvezdetinu Nevenu Božović da me ne pominje u intervjuima uz poruku "Ko gubi ima pravo da se ljuti", jer mi je toliko nebitna da je u životu nisam pomenuo, ni pre, a ni nakon Beovizije - napsiao je Andrija.

- Niti sam ja išta izgubio, niti sam ljut. A po njenoj konstantnoj facijalnoj ekspresiji izgleda da je ona i posle 13 godina ljuta što je negde izgubila harizmu na početku karijere. Ali šta je tu je, ko gubi ima pravo da se ljuti - dodao je mladi pevač.

Podsećamo na ovogodišnjoj pesmi evrovizije u Roterdamu predsatavljaće nas grupa Hurricane sa pesmom "Hasta La Vista" koja je dobila 12 poena i od publike i stručnog žirija.

Iako je pored grupe Hurricane jedan od favorita bio Andrija, on je završio na 4. mestu, a od Nevene nije dobio ni jedan poen.

Inače, Nevena je prošle godine predstavljala Srbiju na pesmi Evrovizije u Tel Avivu gde se prestavila numerom "Kruna", pevačica je i 2013. godine u grupi "Moje tri" sa pemsom "Ljubav je svuda" predstavljala našu zemlju na Evrosnogu.

Video: Andrija Jo: Ne idealizujem ni Jecu, ni Cecu

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    7. mart 2020 | 17:16

    Dečko se mnogo uzvezdio. Koje vaspitanje on ima kada vredja člana žirija?

  • dada

    7. mart 2020 | 17:32

    Sad sam pogledala nastup ovog decka, i malo je neprijatno ono stenjanje za slusanje. S pravom nije pobedio.

  • Can you not

    7. mart 2020 | 16:38

    Pevač? Teško.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA