≫ 

Anastasija o sukobu Cece i Karleuše: "Moja majka je uradila najbolju stvar!"

- To traje već godinama unazad, pogađalo me je možda kada sam bila mlađa... - rekla je Anastasija

  • 15

Popularna pevačica Anastasija Ražnatović (21) uživala je i u drugoj večeri Music Week festivala na Kopaoniku, u organizaciji Sky music-a u hotelu Grand. Anastasija je pre početka nastupa Zdravka Čolića, najveće zvezde na ovim prostorima govorila o svojoj karijeri, ali i o privatnom životu.

Ražnatovićevoj se nedavno desio peh kada je neko njenu pesmu "Heroina" pre objavljivanja i bez dozvole puštio na društvenim mrežama.

- Baš sam bila očajna, neću da lažem, bilo mi je teško zato što sam očekivala da će sve pesme da izađu, jer ne znam šta sve imaju. Hvala Bogu samo je Heroina izašla, to je sreća u nesreći. Dobro je poršlo, tako da sam sada zadovoljna. Nadam se da osoba koja je poslala ovu pesmu, da će da se sažali i da neće ništa dalje šalje. Odnosno, da nije već poslala. Kao što sam rekla, trudim se da pozitivno razmišljam, da nastavim da radim na spotovima i da će sve biti kako treba. Ovo je sada tako ispalo - počela je priču Anastasija za Telegraf JETSET.

Mlada pevačica je prokomentarisala sukob svoje majke Cece i pevačice Jelene Kraleuše.

- Nemojte da me vučete za jezik, molim vas. To traje već godinama unazad, pogađalo me je možda kada sam bila mlađa, ali kasnije shvatite da je bitno ko to izgovara. Kada ta osoba koja to izgovara nema apsolutno nikakavu težinu, nije mi bitno. Mislim da je moja majka uradila najbolju stvar od svega, a to je da ćuti i da se ne spušta na taj nivo - rekla je pevačica.

Anastasijin dečko Đorđe ume da pohvali svoju lepšu polovinu, ali je i kritikuje kada je to potrebno.

- On nije iz tog sveta i ne razume se baš najbolje. On sa strane, kao publika može da da komentar, nešto mu se sviđa, nešto mu se ne sviđa. Na kraju ipak moja je poslenja i mamina. Dečko ne voli da se eksponira i ja to poštujem. On nije javna ličnost, da je želeo da bude javna ličnost verovatno bi pokušao nešto da uradio po tom pitanju. Desilo mu se da upozna mene koja sam iz tog sveta i šta će sad... - kaže Cecina ćerka.

Ražnatovićeva je otkrila da njena snajka Bogdana odlično podnosi trudnoću i da jedva čeka da postane tetka.

- Bogdana kao da nije trudna, sve normalno radi, normalno funkcioniše. Nije od onih njanjavih i razmaženih trunica koje samao kukaju. Ne razmišljam još uvek o poklonima za bebu, iščekujem svakog dna da dođe beba na svet i stvarno sam presrećna i ne mogu da dočekam. Brzo će, to je za par meseci - zaključila je Anastasija.

Kompletan razgovr sa Anastasijom pogledajte u videu na početku teksta.

(M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pakistanac

    8. mart 2020 | 14:27

    Cuj,ona popularna?!Znaci,sad ce koncert u Areni?

  • Рус

    8. mart 2020 | 14:12

    E sada će Karleuša da napiše odgovor. Jedva je dočekala..

  • Nada

    8. mart 2020 | 15:10

    Dakle Srbijo,dok ovakve tetke skupo obucene,cine srpski jet set,nema ti Srbijo pomoci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA