≫ 

Polumenta snimio pesmu sa bratanicom! Šaka svi znate, a evo ko je Adina o kojoj bruje svi

Još jedna zvezda u familiji Polumenta

  • 4
Šako Polumenta i Adina Šako Polumenta, Foto: Miomir Milić

Za skoro tri decenije, koliko je aktivan na regionalnoj muzičkoj sceni, publika je imala priliku da se upozna sa brojnim detaljima kako iz profesionalne karijere Šaka Polumente, tako i iz njegovog privatnog života.

Nije tajna da su, osim Šaka, muzički nadarena i njegova deca, kao i ostali članovi familije, a sada je njegovim stopama rešila da krene i prelepa Adina, njegova dvadesetjednogodišnja bratanica, koja mesecima unazad privlači veliku pažnju na društvenim mrežama.

Ova talentovana devojka pobrala je brojne simpatije video snimcima na kojima uživo izvodi neke od najvećih hitova kako domaće, tako i svetske pop scene, i dobila mnoštvo komplimenta na račun svog talenta, a sada je prvi put rešila da se otisne u profesionalne muzičke vode i to duetskom pesmom sa stricem Šakom.

Iako je posvećena studijama na Filološkom fakultetu, lepa Adina rešila je da otpočne muzičku karijeru i to duetskom pesmom sa rođenim stricem, koji iza sebe ima zavidnu karijeru i brojne hitove.

- Ponosan sam na Adinu i na njen talenat! Odavno mi, u krugu familije, uživamo u njenom glasu, i do sada je više pevala za svoju dušu... Ali prava šteta bi bila da ovakav talenat ne čuju i drugi, zato mi je baš drago što smo je ohrabrili da krene da snima i profesionalno se bavi pevanjem - ističe Šako.

Šako Polumenta i Adina Šakova rođaka, pevačica Adina Polumenta, Foto: Miomir Milić

- Presrećan sam zbog nje i posebno mi je drago što će prvi korak napraviti baš sa mnom, našim duetom! Pesma "Bijeli cvijet" je nešto moderno, potpuno drugačije i jedva čekam da je svi čujete - priznao nam je Šako.

Polumenta je najavio da će spot biti premijerno objavljen na njegovom Jutjub kanalu u utorak, 10. marta u 16 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    8. mart 2020 | 21:03

    Kakva slučajnost, i ona je pevačica.

  • samo vas posmatram

    8. mart 2020 | 23:35

    Druze porez bi ti meni platio i radnu vizu trazio da pevas u Srbiji, i naravno eko taksu kad ulazis u Srbiju, ne vidim nista drugo za strane drzavljne

  • Aleksa Panic

    9. mart 2020 | 11:54

    Šako srpski James Bond! 😎😎😎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA