Arena je bila mala za Lexington bend! Publika u transu, pevala i skakala uz sve hitove na koncertu

Popularni momci napravili su žurku u beogradskoj Areni pred oko 20.000 ljudi, a ni igla nije imala gde da padne

  • 0

Lexington bend je spektakularnim koncertom za Dan žena, 8. marta u Štark areni, obeležio 15 godina karijere.

Krcata beogradska arena dočekala je na bini članove benda gromoglasnim aplauzom, a koncert je počeo nešto pre 21 čas i već od prvih taktova publika je pevala uglas.

Frontmen grupe Bojan Vasković počeo je spektakl numerom "Noć pod zvezdama", dok je oduševljena masa pevala zajedno sa njim.

- Dobro veče, Beograde! Srce mi je puno i prepuno. Hvala što nas pratite svih ovih godina, znači da nije uzalud. Drage dame, srećan 8. mart! Da ste srećne, zdrave, nasmejane, zaljubljene...želi vam ova ekipa. Momcima večeras želim da se lepo provedu i uživaju - obratio se Bojan publici.

Nastavili su sa numerom "Letnje kiše", a Arena, koja je ove večeri bila mala da primi sve koji vole ovaj bend, inače jedan od najpopularnijih domaćih bendova već dugi niz godina, pala je u "muzički trans". Publika je bila na nogama i uz muziku plesala i pevala sve vreme koncerta.

Vidno raspolozeni momci nastavili su pesmom "Uvredi me", a dame za svoj dan nisu štedele kukove, te su igrale u ritmu pomenute numere.

Gošća koja je sa Bojanom izvela njihov duet "Kad anđeli padnu" bila je Jovana Pajić, članica grupe Ministarke. Pored Jovane gost je bio Dado Glišić, kao i Predrag Peđa Jovanović.

Na koncert je među prvima stigla Bojanova supruga Aleksandra, zatim Boban Rajović sa suprugom, Ogi Radivojević, Goran iz Ok Benda sa ćerkama, Bane Opačić, Zerina Hećo i mnogi drugi.

Video: Sna nema, tuge nema: Boki Leksington u novim Telegraf Jetset Asocijacijama

(D. J / B. B)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA