≫ 

Marija Šerifović je pitala ženu iz publike koju želju da joj ispuni, odgovor je zatekao sve

Detalj koji je oduševio ceo "Sava centar"

  • 1

Video: Petominutne ovacije! Spektakulran i neočekivan početak koncerta Marije Šerifović

Nakon godinu dana od serije koncerata i upisivsanja novih rekorda, Marija Šerifović u potpuno drugačijem maniru i novom repertoaru predstavila je "Drugu stranu ploče 2". Regionalna muzička zvezda sinoć je otpočela seriju

koncerata pred prepunim beogradskim centrom Sava.

- Hvala vam što ste ostavili stres i telefone. Hvala vam što ste se opustili i samim tim pomogli meni da budem još bolja i još opuštenija. Najveće hvala iz najsitnije fioke mog srca ide upravo vama! Krenuli smo hrabro, jako i sa puno ljubavi. Večeras nastavljamo i stajemo onda kada vi kažete. LJUDI, VOLIM VAS!!!- napisala je muzička zvezda u opisu videa sa sinoćnjeg koncerta.

Nešto više od dva sata kroz omiljene hitove pop zvezde publika je ovacijama i dobrom energijom bodrila Mariju. U nekoliko navrata Marija se obratila publici a sve posetioce do suza je nasmejao momenat kada je pop zvezda šetajući kroz publiku, potpuno spontano jednu gospođu pitala koju bi želju volela da joj ispuni a ona je potpuno samouvereno izjavila:

- Jedina želja mi je da sledeće godine ti pevaš na svadbi moje ćerke. Jer si jedno nestvarno biće. Obožavamo te. – rekla je gospođa koja je na koncert došla čak iz Bosne i Hercegovine.

Više od 4.000 ljudi velikim aplauzom pozdravila je hrabru Marijinu obožavateljku.

Nezapamćena muzička euforija se nastavlja i večeras, a pop zvezda nastaviće da niže nove uspehe već u sredu, potom i 26. marta za kada je zakazan četvrti koncert koji je gotovo rasprodat. Šuška se i da će muzička zvezda uskoro objaviti i peti datum koncerta i druženja sa publikom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA