≫ 

Dve veridbe na Marijinom spektaklu! Pevačica priredila još jedno nezaboravno veče u Sava centru

Nakon večerašnjeg koncerta, pop zvezdu očekuje naredni koncert 11. marta, a po četvrti put beogradskoj publici dobro veče poželeće već 26. marta

  • 0

Regionalna muzička zevzda Marija Šerifović večeras je, 9. marta, nastavila svoju koncertnu turneju "Druga strana ploče 2" pred prepunim beogradskim "Sava centrom".

Kao i prethodne noći, napravila je spektakl, nakon što je publici u video klipu dala uputstva kako da se što bolje provedu na njenom koncertu, spektakl je mogao da počne.

- Još uvek sam pod euforijom od prethodne noći. Volim vas i zato pevajmo. No pre toga bi pozvala jednog Marka i Dragana da mi se pridruze na sceni. - izjavila je Marija.

Nakon što su joj se momci pridružili na sceni zamolila ih je da pozovu svoje devojke koje su im se ubrzo pridružile. Prave ovacije i veliku podršku publike Marija je dobila kada je stavila lentu i parovima se obratila u službi matičara.

- Ja uvek glasam za ljubav i drago mi je što mogu na mom koncertu da iskoristim priliku da učinim nešto lepo. Da li ste saglasni da zajednički život nastavite zajedno - glasilo je pitanje muzičke zvezde a kada su momci odgovorili pozitivno bez imalo dileme u Sava Centru nastalo je opšte slavlje uz zvuke užičkog kola.

Marija je dodala da ona nikada ne bi bi ništa slično imala hrabrosti da uradi te je nastavila da peva i radi ono kako ona kaže što ume najbolje da radi. Nakon večerapnjeg koncerta, pop zvezdu očekuje naredni koncerti 11. marta, a po četvrti put beogradakoj publici dobro veče poželeće već 26. marta.

Treba naglasiti da je kao gošća nastupila Jelena Tomašević.

Video: Petominutne ovacije! Spektakulran i neočekivan početak koncerta Marije Šerifović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA