Lukas o raskidu sa hrvatskom manekenkom posle samo 2 meseca: Ona je sama sebe šutnula!

Do raskida je došlo nakon Acine posete njoj, a usled rasprave oko toga da li će živeti sa njom

  • 6
Aca Lukas Aca Lukas, Foto: Nikola Tomić

Aca Lukas oko dva meseca proveo je u vezi sa hrvatsom manekenkom, izvensom Brigitom, a nakon što je devojka uporno insistirala da pevač ostavi posao i započne zajednički život sa njom u Nemačkoj, došlo je do raskida.

- Aci se Brigita baš svidela čim ju je upoznao. Ta zaljubljenost je, međutim, potrajala dva meseca, kao i sa većinom njegovih devojaka. Pričao mi je da ga Brigita u poslednje vreme opterećuje i da je shvatio da nisu jedno za drugo -  rekao je Lukasov prijatelj.

- Brigita je tu vezu shvatila ozbiljnije od njega, pa je insistirala da dolazi svake nedelje kod nje u Grishajm. Čak je tražila i da menja život zbog nje, da ustaje ujutru, da trenira. On je navikao na lud noćni život i da spava do podne. Rekao mi je da mu ne pada na pamet da se menja zbog devojke. Rekao mi je da su se u krevetu odlično razumeli, a da su se van njega često svađali - objasnio je čovek.

Do raskida je došlo nakon Acine posete njoj, a usled rasprave oko toga da li će živeti sa njom.

Lukas nije želeo da popusti uprkos insistiranju da popričaju, a na raskid samo kratko kaže: "Brigita je sama sebe šutnula".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA