≫ 

Marija ispričala da joj je Šaban došao u snove, pa sišla sa bine i poljubila Ildu, Sanelu i Mihajla

Ovo je bio jedan od emotivnijih trenutaka na Marijinom koncertu u Sava centru

  • 3
Marija Serifovic Marija Šerfiović druge večeri koncerta "Druga strana ploče vol.2"/Foto: ATA Images

Marija Šerifović sinoć je u punom Sava centru održala drugi koncert za pamćenje u okviru projekta "Druga strana ploče vol.2", gde je još jednom pokazala zašto je jedna od naših najboljih pevačica.

Sinoć su u prvom redu sedeli Ilda, Sanela i Mihajlo Šaulić, a dirljiv momenat bio je kada je Marija pred svima podelila trenutak iz privatnog života, da je sanjala pokojnog Šabana Šaulića.

Otkrila je kako je odlučila koju će pesmu legendarnog kralja narodne muzike uvrstiti u svoj repertoar i ispričala da joj je Šaban došao u snove.

- Spavam ja tako i sanjam Šabana Šaulića. Kažem mu: "Šabane, ne znam koju pesmu da otpevam". On se čudi, pita: "Kako je moguće da ne znaš? Sad ću ja da ti napišem". I Izvadi Šaban ogroman papir i napiše mi pesmu - ispričala je Marija, a zatim su krenuli taktovi pesme "Odlaziš, odlaziš" i usledio je gromoglasan aplauz.

Marija je tada sišla u prvi red i poljubila redom Ildu, Sanelu i Mihajla, a potom se vratila na binu i nastavila da peva.

Marija Serifovic Sanela, Ilda i Mihailo Šaulić na Marijinom koncertu/Foto: ATA Images

Zanimljivo je da je publika tokom stihova "Ostavi mi makar sina" imala priliku da na video-bimu vidi fotografije njenog psa Hulka, kojeg njeni fanovi stalno viđaju na njenom profilu na Instagramu, a i poznato je koliko ga Marija voli.

Video: Dve veridbe na Marijinom spektaklu! Pevačica priredila još jedno nezaboravno veče u Sava centru

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA