≫ 

Miloš Biković prošetao sa lepom Ruskinjom, pa priznao: "Bilo je jako teško, morao sam da žongliram"

- Ovo jako važna stvar za nas - rekao je vidno uzbuđen glumac

  • 12

Glumac Miloš Biković prošetao je sinoć, 10.marta, crvenim tepihom povodom premijere filma "Hotel Beograd", održanoj u Sava centru.

Miloš je prošetao ruku pod ruku sa ruskom glumicom Dijana Požarskaja, koja u filmu tumači glavnu žensku ulogu.

Pored Dijane, Milošu je društvo pravio i holivudski producent italijanskog porekla Andreo Iervolin, za koga je przinao da mu je vrlo drago što je i predstavnik Holivuda došao da podrži projekat.

Jako mi je drago što je Andrea došao na našu premijeru, jer ovo je zaista Holivud koji je došao da nas podrži, a to je za mene velika stvar - kaže Biković.

Glumac je okupljenim novinarskim ekipama priznao da je veoma uzbuđen jer predstavlja "stvar" u koji je uložio toliko truda i rada.

- Jako sam uzbuđen i jako mi je drago jer mislim da je ovo jako važna stvar za nas. Pravimo neki film koji će malo da nas promoviše van granica Srbije - otrkio je Biković.

Hotel Beograd, crveni tepih Miloš Biković i ruska glumica Dijana Požarajska, Foto: ATA Images

Koliko mu je bilo teško obzirom da je osim glavne uloge koju tumači u filmu radio i na samoj produkciji, otrkio nam je glumac.

- Teško je bilo, bilo je složeno. Morate da radite dve stvari istovremeno i da žonglirate između glume i produkcije - kaže Biković.

Da li se oseća kao velika filmska zvezda, ali i gde je za njega bila bolja premijera u Srbiji ili Rusiji pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Holivudski producent na premijeri filma Hotel Beograd: Miloš Biković je srpski Bred Pit

(N.Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA