≫ 

Kubura i Marija podneli zahtev za razvod braka

- Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću - rekla je Marija nakon što je prošle jeseni uslikana sa izvesnim muškarcem

  • 7
Premijera filma Aleksandar Srećković Kubura, Foto: ATA Images

Aleksandar Srećković Kubura i Marija Savić Srećković podneli su papire za razvod braka, sa ciljem da se sporazumno razvedu.

Naime, o razlazu bračnog para priča se godinama, a nakon što je Marija jesenas uslikana sa nepoznatim muškarcem, bilo je jasno da par prolazi kroz krizu i da je razvod vrlo izvesan, piše Blic.

- Iako su pokušavali da spasu svoj brak nekoliko puta, Marija i Kubura su shvatili da je došao kraj i zato su podneli papire za razvod. Nakon svega što su prošli morali su da se pomire sa činjenicom da u njihovom odnosu odavno stvari ne funkcionišu i da je najbolje da svako nastavi svojim putem - navodi izvor blizak paru.

- Doviđenja, prijatno! - bilo je sve što je Marija rekla kada je upitana da li je tačno da se razvodi.

Podsetimo, Marija je prošle godine uslikana kako u jednom beogradskom kafiću razmenjuje nežnosti sa nepoznatim muškarcem. Tada je rekla da je njeno ponašanje "odgovor na Kuburinu prevaru", pošto je glumac pre više od 6 godina uslikan kako razmenjuje nežnosti sa 18 godina mlađom producentkinjom Petrom Radivojević.

- Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome - rekla je tada Marija.

Marija Savić Srećković Marija Savić Srećković, Foto: ATA Images

Navodno, Marija ne želi da se odrekne stana u kojem živi.

- Marija je advokatu saopštila da nema nameru da se odrekne stana u kom zajedno žive i tražiće da pripadne njoj, kao što će tražiti i starateljstvo nad mlađim sinom Vanjom, dok je stariji Aleksa punoletan. Rasplet drame neće biti jednostavan jer navodno Kubura takođe ne želi da preda zajedničku nekretninu, te se ne zna kako će se sve završiti - naveo je svojevremeno izvor magazina "Story".

Marija i Aleksandar u braku su više od 20 godina.

Video: Kubura: Mi smo se sa tom koronom davno upoznali, preležali smo i gore bolesti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šteta

    13. mart 2020 | 11:35

    Marija carica! Kubura umišljeni švaler u klimaksu!

  • Nix

    13. mart 2020 | 09:45

    Podrška za Kuburu, ne daj joj ni stan ni dete..

  • MaraNS

    13. mart 2020 | 13:41

    Hahaha posluzila sam se trikom. I nek si. Stavi umisljenog "frajera" na mesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA