≫ 

"Žao mi je što nisam mogla da učinim više..." Olivera Kovačević o odlasku Vesne Dedić sa RTS-a

Olivera ističe da joj je jako žao kada bilo ko ode sa RTS-a

  • 8
Olivera Kovačević Olivera Kovačević, novinarka i urednica zabavnog programa RTS-a, Foto: ATA Images

Voditeljka i autorka emisije "Balkanskom ulicom", Vesna Dedić, odlučila je nakon 30 godina da ode sa RTS-a, a tim povodom se sada oglasila Olivera Kovačević.

S obzirom na to da je Olivera već niz godina urednica zabavnog programa RTS-a, odlučila je da prokomentariše odlazak svoje dugogodišnje koleginice.

Kako kaže, žao joj je kad bilo koji kolega napusti njihovu medijsku kuću.

- Uvek mi je žao kada ljudi odlaze iz naše kuće. Vesna je već nekoliko meseci bila nezadovoljna tretmanom svoje emisije na našem programu. Meni je žao što nisam mogla da učinim više, ali joj želim mnogo uspeha u njenoj karijeri - rekla je Kovačevićeva za Story.

Podsetimo, Vesna je pre nedelju dana, tačnije 6.marta, sporazumnim raskidom prekinula dugogodišnju saradnju sa Radio -televizijom Srbije, a evo i šta je tom prilikom otkrila za TelegrafJETSET.

- Danas sam dala otkaz. Nisam bila ispoštovana kao autor, niti je bila ispoštovana emisija "Balkanskom ulicom", koja je gledaocima RTS-a draga i omiljena. Dugo sam se nadala da ću ja, kao autor, i moja emisija imati razumevanje. Nismo imali. Danas smo se razišli u korektnim odnosima. Gospodin Bujošević je potpisao, ja sam potpisala. RTS ostaje moja kuća zauvek. I dalje mislim da kada se kaže RTS gledaoci će pre pomisliti na mene nego na one koje poslednje četiri godine vode ovu kuću - rekla nam je tada Vesna.

Video: Preplakala sam: Vesna Dedić otkrila koliko liči na svoje junakinje iz romana

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    13. mart 2020 | 16:28

    Godina je Olivera sve nadmenija i nadmenija, sve starija i starija, a dedicka sve opustenija i srecnija. Outda animozitet.

  • Vodolijax

    13. mart 2020 | 22:15

    Da je njoj žao emisija bi imala bolji tretman ,ova umislila da joj je RTS očevina.

  • Toma

    13. mart 2020 | 19:43

    Kolegijalno, posteno obostrano je najbolje za njih dve da potraze sebi, novi posao?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA