≫ 

Boda Ninković u 64. godini ispunjava svoju želju iz tinejdžerskih dana: Posle 40 godina - vreme je!

  • 0
boda ninkovic,  RTS Novogodišnji Program, Slobodan Boda Ninković, Foto: A. Nalbantjan

Glumac SlobodanBoda Ninković (63) rešio je da ispuni svoju tinejdžersku želju, pa će sa svojim bendom OPS izbaciti pet numera koje su priveli kraju.

- Muzička saradnja sa bratom Ljubom Ninkovićem nikada nije ni prestajala, ali sada završavamo album za najmlađe. Još pregovaramo sa izdavačkim kućama, ali se nadam da će projekat uskoro ugledati svetlost dana - otkriva Boda Ninković i dodaje da nastavlja rad i sa grupom “Pseudopank cirkus OPS”, piše Blic.

- Nedavno smo se dogovorili da posle četrdeset godina ponovo aktiviramo našu grupu kojoj smo sada dali ime OPS. Posle pobede na Zaječarskoj gitarijadi 1979. godine, trebalo je da snimimo album, ali većina nas je dobila poziv za vojsku. Tada se bend praktično i rasformirao. Imali smo još jednu svirku 1980. godine i to je bilo to. Sada se vraćamo. Snimili smo već pet numera bez ikakve preterane želje da pravimo muzičke karijere, već za svoju dušu - priča Ninković.

- Grupa se ranije zvala “Pseudopank cirkus OPS”, a sada smo odlučili da ćemo se zvati samo OPS, po Omladinskom pozorišnom studiju u kojem sam ja počeo glumačku karijeru. Radimo punom parom, imali smo neke svirke i vidim da je prijem bio odličan. Priznajem da stvarno uživam u ovim svirkama - naglašava glumac.

Boda je počeo i probe na predstavi “Čitač”, koji je dramatizacija popularnog filma, a koji će režirati Boris Liješević. U komadu, osim Bode, igraju i Mira Karanović, Milica Zarić, Marko Grabež, Ivan Tomić i Milena Pavlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA