≫ 

Anabela priznala da je pomišljala na samoubistvo: Jeza, groznica, kao da boluješ od onog najgoreg...

- Smanjen mi je libido, ciklus dva puta mesečno, kostobolja, kao da boluješ od najgoreg onog - kaže Anabela

  • 31
Anabela Anabela Atijas, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Anabela Atijas (45) priznala je prethodne noći da je imala momente u kojima je pomišljala na samoubistvo.

- Ja kažem "Više ovo ne mogu da izdržim, daj mi neki bolji lek". Kaže "Aj, progutaj". Ja progutam i on kaže meni "Pa tebi štitna nije u redu". Pošalje me da izvadim nalaze, hormoni katastrofa, na ultrazvuku se sve vidi... - prepričala je Anabela dolazak kod lekara.

- Imam autoimunu bolest štitne žlezde, ona samu sebe napada. Ne mogu da gutam, kao da se gušim, sve od stresa. Prvo sam mislila da sam preumorna, imam jezu, groznicu, depresija teška, išla sam kod psihijatra, ja kažem: "Ja ne mogu, ja ću da se ubijem". Ne mogu da ti opišem koji je to osećaj, ludilo. On meni kaže da mi štitna nije u redu. Smanjen mi je libido, ciklus dva puta mesečno, kostobolja, kao da boluješ od najgoreg onog - rekla je Anabela.

- Sad mi je super, kakva sam bila. Pre mesec dana nisam mogla da ustanem iz kreveta. Kad je dete u pitanju, drugačije je... Ali, šta da se radi. Svako bira svoj put - dodala je.

Podsetimo, Anabela je po ulasku u "Zadrugu 3" Luni Đogani samo ruku pružila, dok se Marku Miljkoviću i Gagiju Đoganiju nije javila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lili

    15. mart 2020 | 10:45

    Boze koliko zla u ocima ove Anabele. Uh daleko bilo.

  • Macamaca

    15. mart 2020 | 10:40

    Privatni rialiti Đoganijevih.... Očigledno iskorišćavanje deteta i ljubomora majke na mladost kćerke. Podržavala je u prvom rijalitiju kad je bila sa oženjenim, sad ne. Zla ženo!!!

  • Bobi

    15. mart 2020 | 12:54

    Ova zena nije normalna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA