≫ 

Dara i pored zabrane okupljanja do poslednjeg momenta nije želela da otkaže nastup

"Zdravlje je ipak na prvom mestu", naveli su na zvaničnom Instagram profilu kluba u Jastrebarskom

  • 8
Dara Bubamara, nastup Dare Bubamare Dara Bubamara, Foto: ATA Images

Dara Bubamara (43) do poslednjeg trenutka nije želela da otkaže nastup u Hrvatskoj i da ga pomeri za neki drugi datum, sve dok je vlasnici iz susedne zemlje nisu "otkačili".

Naime, Bubamara je otkrila da se dan pred koncert raspitivala da li je došlo do nekih promena, da bi potom objavila da će ipak nastupati, piše Kurir.

Ova pevačica je, očigledno bez razmišljanja i odgovornosti, imala želju da održi koncert na kojem bi sigurno bilo više od 100 ljudi. što je maksimum koji sme da se nađe na jednom mestu.

"Zbog novonastale situacije oko korona virusa prisiljeni smo odložiti koncert Dare, te zatvoriti vrata kluba do daljnjeg, kao i većina ostalih klubova u Hrvatskoj. Ovim se pridružujemo ostalim kolegama ugostiteljima, kako bi svi zajedno čim pre priveli ovo kraju i kako bi zaštitili sve svoje goste, jer zdravlje je ipak na prvom mestu", naveli su na zvaničnom Instagram profilu kluba u Jastrebarskom.

Dara je, inače, nedavno istakla da se od korona virusa štiti rakijom.

- Moj menadžer i ja smo zvali gazde diskoteka i pitali da li treba da pomeramo nastupe u Hrvatskoj, a odgovori su bili: "Ne, Daro, sve je rasprodato, imamo sve dozvole, sve je u redu, sve je bezbedno." Tako da, ljudi, vidimo se na ludim žurkama, da pokažemo da smo jači od svega - napisala je bez problema Dara.

Dragana Mirković i Dara Bubamara Dara Bubamara, Foto: Nikola Tomić

Na kraju su nastupi ipak otkazani.

Podsetimo, prvi pevač koji je otkazao sve nastupe je Boban Rajović koji je poručio da su mu u ovom momentu finansije na desetom mestu, a zdravlje judi na prvom.

- Voleo bih da ovo obaveštenje uzmete za ozbiljno. Ja sam sa svojim menadžmentom i timom odlučio da naredne tri nedelje ne radim. Mislim da je to u ovoj situaciji najbolje moguće. Mislim da zaradu i finansije treba staviti u neki sasvim deseti plan, bar u ovom periodu dok se situacija ne smiri - naveo je Rajović pre nekoliko dana.

Meni su, kao i svim ljudima, finansijska sredstva uvek potrebna i moram priznati da za tri nedelje dosta gubim, ali mislim da radim ispravnu stvar. Od izuzetne je važnosti da se potrudimo da smanjimo rizik koji postoji te da se bespotrebno ne izlažemo istom. Ljudi, budite dobri, čuvajte se i budite disciplinovani - apelovao je Boban.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA