≫ 

10 godina bez Ksenije Pajčin: Prijatelji se emotivnim porukama prisetili poznate pevačice

- Čuvacu te zauvek od zaborava jer si bila ljudina i borac i najlepša žena svih vremena. Volim te, Ksendžo - napisao je Danijel Alibabić

  • 5
Ksenija Pajčin, Goran Stojićević Karamela, Danijel Alibabić Ksenija Pajčin, Goran Stojićević Karamela, Danijel Alibabić Printskrin: Youtube/Xenia Pajcin, Foto: ATA images

Pre 10 godina, na današnji datum, 16. marta 2010. godine preminula je jedna od najlepših srpskih pevačica Ksenija Pajčin.

Podsetimo, ona je izgubila život nakon velike svađe u njenom stanu koju je imala sa dečkom Filipom Kapisodom, koji ju je ubio hicem iz pištolja. Nakon ovog nemilog događaja, Filip je izvršio samoubistvo.

Ksenija je važila za jednu od najomiljenijih ličnosti domaće javne scene. Povodom ovog tužnog datuma, njeni prijatelji su se prisetili pevačice emotivnim porukama.

- Nedostaješ. Deset godina čekam da se pojavis, jer znam da mi se javljas. Čuvacu te zauvek od zaborava jer si bila ljudina i borac i najlepša žena svih vremena. Volim te, Ksendžo - napisao je Danijel Alibabić na svom profilu na Instagramu.

Ksenije se prisetio i njen veliki prijatelj, Goran Stojićević Karamela.

- Još uvek osećam bol. Još uvek osećam tugu za tobom. Deset godina bez tebe. Mirno spavaj, anđele. Zauvek u srcu, tvoj prijatelj Goran - napisal je Karamela na Instagramu.

Ksenija Pajčin Ksenija Pajčin Printskrin: TV Pink

Ksenija Pajčin se rodila u Beogradu 3. decembra 1977. godine. Bila je članica dens grupe "Duck", a nakon toga je imala svoju solo karijeru. Neki od njenih najvećih hitova su "Mene ne zanima to", "Dečko mi je umoran", "Divan dan" i drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    16. mart 2020 | 13:21

    Uspešna je bila i tragično kako je završila ali sad da je bila među najlepšim to nebi rekao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA