"Kao što znate, dete čekam...": Veljko u jeku pandemije korona virusa saopštio odluku

Mladi bokser gostovao je u emisiji "Novo jutro" na televiziji Pink

  • 2
Veljko Ražnatović Veljko Ražnatović Printskrin: TV Pink

Mladi bokser Veljko Ražnatović gostovao je u emisiji "Novo jutro", a sa voditeljskim parom Deom Đurđević i Predragom Sarapom pričao je i o aktuelnoj svetskoj temi, korona virusu (COVID 19). Trebalo je da 27. marta ima bokserski meč, ali je zbog dobro poznate situacije morao da otkaže i taj i naredne mečeve.

- "Grand Pri Budva" je nažalost otkazan ove godine, trebalo je da bude preozbiljna revija... Trebalo je da radim jedan od tri meča koji će nas približiti bliže evropskoj tituli, trenirali smo pakleno, sparingovali smo... Sve smo uradili da budemo najbolja verzija sebe taj dan, ali šta je tu je, takvo je stanje kakvo jeste. Meni je žao što nije moglo bez publike barem da se održi. Ako se ja testiram da nisam pozitivan i drugi borac, smatram da je mogao da se održi meč, ali neko pametniji od nas razmišlja o svemu tome - rekao je Veljko.

On je doneo važnu odluku da pauzira kako bi se zaštitio.

- Sve su otkazali, i 16. aprila u Zvorniku i 27. marta u Budvi... Ja, kao što znate, dete čekam, tako da sam planirao da napravim bar tri meča do tad, za ovaj mali vremenski period, jer onda što se kaže - moram malo da budem kod kuće, neću moći da treniram ovako bezuslovno - naveo je Veljko.

Pogledajte snimak:

Video: Veljko mazio Bogdanin stomak, pa zapevao nežnu pesmicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA