Afera "zlatne kašike" sa Arkanove momačke večeri i kako ga je Legija ojadio na dan Cecine svadbe

Nova ispovest Tome Pantera iz serijala Telegrafa za koji prvi put priča šta je sve doživeo za 40 godina, koliko svira

  • 1

Sasvim je sigurno da ne postoji čovek koji barem jednom nije kročio na splav, pogotovo na beogradski, na kojima se, kažu, najlepše pije, veseli, peva, druži, grli, ljubi, ali i čašćava.

Kažu da muzičari za jednu godinu vide i dožive ono što "običan" svet ne prođe za života, a sigurno je da za jedno veče i zarade toliko da čitave godine više ne moraju ništa da rade.

Toma Panter svira 40 godina.

Za 4 decenije ispratio je generacije, kaže da ne postoji "faca kojoj nije svirao", samo on zna kako je živu glavu nekada izvlačio, a ekskluzivne ispovesti čoveka kojem su beogradski splavovi dom, a ljudi kojima je svirao i svira porodica, čitaćete na Telegrafu svakog utorka u 14 časova.

Danas vam, kako smo i najavili, donosimo ispovest sa momačke večeri i to Željka Ražnatovića Arkana!

Toma nam je pričao i o detaljima kada je Arkanu svirao na Kopaoniku, te kako je nakon momačke večeri, na dan svadbe, zbog Milorada Ulemeka Legije ostao bez 40.000 maraka.

- Kad mi je reko "Tomo, je*aću ti mater, ne možeš da prođeš!", ja kažem "Ajmo mi, deco, odavde!". Ja iz inata posle nisam otišao na svadbu, i tu sam se zaje*ao jer su uzeli mnogo, mnogo, mnooogo para, više nego mi za momačko veče! - deo je Tomine ispovesti o Legiji na dan Arkanove i Cecine svadbe.

Sve o zlatnim kašikama zbog kojih je umalo stradao, noći sa Arkanom i njegovom ekipom na Kopaoniku, šta je pisalo u telegramu u kojem mu je naređeno da dođe da mu svira pogledajte u ekskluzivnoj ispovesti u videu na početku teksta.

(I. C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA