Dušica Jakovljević nakon saobraćajne nezgode: "Imala sam svoj prvi udes u životu. Nije prijatno..."

Voditeljka Zadruge ispričala nam je šta se dogodilo i kako je došlo do udesa

  • 6
Dušica Jakovljević Dušica Jakovljević/Foto: A. Nalbantjan

Voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević doživela je ovog poslepodneva saobraćajnu nezgodu u Beogradu, koja se dogodila u blizini Ade Ciganlije.

Ovo je voditeljki prvi udes, kako nam je rekla, i na svu sreću povređenih nije bilo. Dušica je prošla bez posledica i oseća se dobro, a pričinjena je samo materijalna šteta.

- Imala sa svoj prvi auto udes u životu. Ok sam, nije prijatno...sva sreća pa nema nekih problema osim uništenog vozila. Srećom,  vozim automobil jedne auto kuće koja je odmah poslala zamensko vozilo i pozvala šlep službu, tako da nema nikakvih problema - rekla  je omiljena voditeljka Zadruge za Telegraf JETSET.

- Ustvari, jedino što mi je žao je što je zakon takav, pa je jedini kriv ovaj momak koji me je udario, a ustvari je najveća krivica devojke koja je ispred mene naglo skrenula. Ja sam se normalno kretala, normalnom brzinom, tako da moje krivice tu nema, a zapravo je neka ženska osoba koja je upravljala vozilom koje je išlo u suprotnom smeru naglo skrenula ispred mene te sam ja morala da zakočim, i to je to.

- Sva sreća da niko nije povređen, sreća da je momak iza mene izbegao direktan sudar otpozadi, jer bi onda bila drugačija priča - objasnila je voditeljka.

Dušica je bila pozitivna, kao i uvek, te nam je na kraju razgovora još jednom poručila da je sve u najboljem redu.

- Sve je ok. Ja nekako uvek gledam to sa vedrije strane, dobro je da niko nije povređen i da smo svi ok - potvrdila nam je Dušica.

Video: Dušica Jakovljević: Zadrugari me se plaše!

(Branka Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    17. mart 2020 | 21:35

    Smaras a i nebitna si bas!!!

  • Gaagi

    17. mart 2020 | 21:26

    Kakva naporna zena.

  • Zare

    18. mart 2020 | 05:23

    Bože koliko je antipatična ova kmi kmii ptica trkačica. Umislila da je neka zvezda! Mila majko. Pa kvazizvezdo tebi je jedan auto leteo u vazduh koliko se ja sećam !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA