≫ 

Milan Kalinić: "Učiteljice su pokazale veliku hrabrost, ja im skidam kapu zbog toga"

- Imam veliku potrebu da pohvalim sve učiteljice koje su se prihvatile divnog, ali izuzetno nezahvalnog zadatka - rekao je glumac u svom izlaganju

  • 5
MIlan Kalinić Milan Kalinić Printskrin: Instagram/kalinic.milan72

Glumac i voditelj Milan Kalinić rešio je da se zahvali svim učiteljicama koje prihvatile zadatak da podučavaju decu preko trećeg programa RTS-a. On je naveo da one rade odličan posao, bez obzira što ih neki ljudi kritikuju na društvenim mrežama.

- Imam veliku potrebu da pohvalim sve učiteljice koje su se prihvatile divnog, ali izuzetno nezahvalnog zadatka da nam edukuju decu na trećem programu RTS-a - započeo je Kalinić:

- Nezahvalnog, zato što su znale da će da im se lovi svaka greška, čeka svaki lapsus, da će biti puno negativnih komentara, što se, nažalost, dešava ovih dana po društvenim mrežama, ali učiteljice su pokazale veliku hrabrost, ja im skidam kapu zbog toga - rekao je Milan i nastavio:

- Naravno, neke su šarmantije, neke su harizmatičnije, neke su se bolje snašle, neke za nijansu lošije, ali sve su divne, hrabre, profesionalne - rekao je on i dodao:

Na kraju krajeva, i mi odrasli se podsećamo nekih stvari, neke smo zaboravili, neke nikad nismo ni znali. I zato, samo ono što mogu da kažem je - učiteljice, cepajte i dalje! - zaključio je Kalinić.

Pogledajte snimak:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by kalinic.milan@yahoo.com (@kalinic.milan72) on

Video: Milan Kalinić nervozno objašnjava matematiku sinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA