≫ 

Goca žestoko oplela po estradi: "Ne blamiraj se, jer ima toliko onih koji ne zarađuju ni 100-ti deo"

Pevačica nije imala dlake na jeziku

  • 3
Goca Tržan Goca Tržan Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Goca Tržan osula je paljbu po svim onim estradnim umetnicima koji se žale da su im svi nastupi odloženi zbog bojazni od korone virusa.

Članica grupe "Tap 011" oglasila se na društvenim mrežama, a ove estradnjake je "urnisala" sledećim statusom

- Buhuuu, nama estradi je najgore, sve nam je otkazano, aaaa..." Aj ćuti, ne ke*aj, ne blamiraj se, jer ima toooliko onih koji ne zarađuju ni 100-ti deo onoga što ti zarađujes i takođe im je sve otkazano - napisala je Goca.

Mnogi su se složili sa ovim Gocinim mišljenjem.

"Bravo, Goco", bio je jedan od komentara

Evo i objave Goce Tržan:

Video: Pogledajte kako virus može lako da se proširi van bolnice: Vodite računa o higijeni ruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    19. mart 2020 | 08:15

    Auuu sta ce sad jadni oni bankrotirace haha

  • Buba

    19. mart 2020 | 12:26

    Bravo Goco. Sram ih bilo. Na muci se poznaju junaci. Šta rade sa tolikim parama koje mlate na koncertima? To im narod daje pa neka sada Bekuta, Lukas, JK, Zorica, Nataša i ostali pevači i pevaljke pomognu malo starima umesto što se samo hvale. Gde su Miroslav, Lepa i drugi koji imaju još i nacionalne penzije, sirotinja, svi se ućutali i pobegli ko miš u rupu a ovi hrabriji kukaju što ne zarađuju umesto da budu humani pa pomognu. Sad, kad prodje corona, vi " pametni" narode navalite na koncerte i dajte im to malo crkvice, ako vam ostane posle svega. A,sada, pare koje su vam ostale, jer niste mogli da odete na neki koncert i da vristite tamo, uložite u kupovinu neke knjige, verujte mi, mnogo je pametnije a i nešto se nauči. Nikad mi nije bilo jasno kako je moguće da u ovoj " siromašnoj" državi toliko naroda hrli na sve moguće koncerte gde su vrednosti nekih diskutabilne /čast nekima/ i odakle narodu pare??? Pamet u glavu i iskoristite ovo vreme pa budite humani i obrazujte se malo.🤩😍😎

  • . Logika

    19. mart 2020 | 09:02

    Ali ovaj komentar za roditelje ubija, mene to strašno pogađa, sigurno je neko žensko napisalo, pošto i ja žudim za ćerkom koja je daaaaleeeeekooooo, a sin neželi da me viiiidddiiii. Neznam razlog, dobra ova korona, smanjiće i kog treba i koga netreba. 😎😎😎😎😎😎😎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA