Srpska policija Severinu sprovela u izolaciju, oglušila se o mere Vlade Republike Srbije?

Severina je bila u obavezi da se samoizoluje na dve nedelje, pošto nije prijavila da je boravila u jednoj od najugroženijih zemalja

  • 8
Severina

Severina, Printskrin: Youtube/Hrvatska radiotelevizija

Severina Kojić (47) sprovedena je kod sanitarnog inspektora od strane srpske policije, jer nije poštovala mere samoizolacije koje su prepisane zbog svetske pandemije korona virusa!

Naime, hrvatska pevačica je pree dolaska u Beograd boravila u Švajcarskoj, a prilikom ulaska u Srbiju nije prijavila da je boravila u jednoj od najugroženijih zemalja, zbog čega je bila dužna da dve nedelje provede u izolaciji, navodi Srpski telegraf.

Severina je u Švajcarskoj bila 7. i 8. marta, povodom nastupa, a kada je došla u Srbiju oglušila se o mere Republike Srbije i uputila se na Vračar, odakle je ispred zgrade Milana Popovića snimila video i objavila da joj ne dozvoljava ni da vidi njihovog sina Aleksandra.

Umesto toga, Severina je bila u obavezi da se samoizoluje na dve nedelje.

No, ona je na Instagramu navela kako je došla da vidi dete koje ima pravo da, po odluci suda, viđa utorkom i četvrtom, ali da "dalje od ulaznih vrata nije mogla".

- Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovde provesti celu nedelju, a kako bih sina videla barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sledeći vikend od subote koji je moj - počela je Severina objavu na Instagramu.

Severina

Severina, Printskrin: Instagram/severina

- Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dete, koje nije videlo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedeljak. Onda se predomislio i juče. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. marta, o kojem me uopšte nije izvestio. Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata - zaključila je pevačica.

Milan Popović na sve ovo tvrdi da je svoju nekadašnju partnerku o svemu uredno obavestio, te da bi ona pre svega trebalo da misli na zdravlje deteta u ovom tenutku.

- Ja sam Severinu na vreme obavestio da smo sin i ja u izolaciji. Međutim, ona je u svom karakterističnom duhu porodičnog nasilnika upravo tako na silu pokušala da ostvari neko svoje pravo. Kada joj to nije uspelo, onda je kao po običaju u pomoć pozvala javnost i krenula da manipuliše tako što plasira lažne i netačne informacije, s namerom da unizi oca svog deteta koji vodi računa o zdravlju našeg sina - kaže Milan.

- To bi svakom roditelju trebalo da bude na prvom mestu. Nadam se da će što pre shvatiti da bahatim ponašanjem ne može ništa da postigne, već da treba da počne da se ponaša odgovorno, civilizovano i vaspitano - naveo je Popović za Srpski telegraf.

VIDEO: "Kakve, crne, finansije! Situacija sa koronom je ozbiljna!" U 4 zida sa Milicom u vreme pandemije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA