≫ 

Besna voditeljka RTS-a: Moje dete volontira u bolnici, a vi ne vidite dalje od svog primitivizma!

- To nije išlo u školu, primitivno, nevaspitano, neobrazovano... - objavila je Milica Gacin

  • 14
Milica Gacin RTS Milica Gacin objavila je niz poruka, vidno izrevoltirana onim što se dešava, Foto: Telegraf.rs, Instagram/milicagacin

Voditeljka Radio-televizije Srbije Milica Gacin (50) uputila je oštre poruke putem svom Instagram profila, u kojima je podelila i ono što je videla na ulici, a što ju je vrlo naljutilo.

Kako je navela, njeno dete volontira u bolnici, a kazne koje su propisane za one koji krše pravila male su.

- A besna sam jer moje dete volontira i svi smo u kući savesno prihvatili njene preporuke i izolovali smo se, jer se ona kreće po kliničkom - počela je voditeljka "Slagalice".

- To nije išlo u školu, primitivno, nevaspitano, neobrazovano... Izgleda da je mala propisana kazna za nepoštovanje propisanih mera - objavila je Milica Gacin.

Podelila je i ono što je videla - kako gospođa u penziji treći put ide niz ulicu, te da gospođa od 79 godina sređuje zelenu površinu celo prepodne.

- Malo je za sve koji su prinuđeni da rizikuju svoje zdravlje zbog ovakvih koji ne vide dalje od svog primitivizma - napisala je Gacin na Instagram storiju.

VIDEO: Ćerka Kristine Radneković mislila da joj je majka druga voditeljka kviza Slagalica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA