≫ 

Lazar Ristovski, Andrija Milošević, Svetozar Cvetković i drugi apeluju da se ostane kod kuće

- Ostanimo kod kuća, sačuvajmo sebe, svoje živote i živote svojih bližih, pa se vidimo uskoro. Napolju - rekao je  Lazar Ristovski u video poruci

  • 9
Lazar Ristovski, Andrija Milošević, Svetozar Cvetković Svetozar Cvetković, Lazar Ristovski, Andrija Milošević Prinstkrin: Youtube/SigurnoKodKuce

Brojne javne ličnosti obratile su se građanima Srbije i apelovali na njih da ne izlaze iz svojih domova kako bi se sačuvali od korona virusa. I to ime, snimljene su video poruke.

- Grad Beograd, Sekretarijat za kulturu i gradska pozorišta, uputila su poziv glumcima da snime svoje video poruke podrške svim građanima, a najviše našim najstarijima, kako bi svojim primerom, u vreme vanrednog stanja, podigli svest o ozbiljnosti situacije, važnosti odgovornosti i solidarnosti i pozvali ih da prate uputstva i ostanu kod svojih kuća. U ovoj situaciji niko nije sam, svi zavisimo jedni od drugih i svi mislimo jedni na druge. Tu smo jedni za druge, u izolaciji, u podršci, u deljenju. U ovome smo zajedno. Ovo su njihove poruke... - navodi se na Jutjub kanalu SigurnoKodKuce.

Poznati glumac Lazar Ristovski, koji ima 67 godina, rekao je u video poruci da je važno da ostanemo kod kuće.

- Dragi moji matorci, mislim na nas od preko 65. Javljam se od svoje kuće, nadam ste da ste vi kod svojih kuća. Nešto misli, nije ovo ni tako loše. Drugi nam donose da jedemo, pijemo, brinu o nama, mi uživamo. Šalu na stranu, budimo ozbiljni. Ostanimo kod kuća, sačuvajmo sebe, svoje živote i živote svojih bližih, pa se vidimo uskoro. Napolju - rekao je  Lazar Ristovski.

Apelu se pridružio i njegov kolega Andrija Milošević.

- Budite odgovorni jedni prema drugima i pokušajmo svi zajedno da se nekako izolujemo i da ovu bolest pobedimo. Pobedićemo - rekao je Andrija.

Glumac Svetozar Cvetković je takođe posavetovao da ostanemo kod kuće.

- Učinite samo jedan korak zarad ne samo sebe, svojih bližnih i onih kojih volite, već zarad postojanja i opstanka ove planete na kojoj živimo. Ostanite kod kuće - rekao je Svetozar Cvetković.

Poslušajte i poruke Gordana Kičića:

Ivane Dudić:

Ivana Mihailovića:

Svetislava Buleta Goncića:

Video: Pogledajte kako virus može lako da se proširi van bolnice: Vodite računa o higijeni ruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    19. mart 2020 | 23:59

    Legende svaka vam čast . u Ustavu Republike Srbije piše da se pravo kretanja i neka prava mogu ograničiti zbog bezbednosti javnog zdravlja.

  • Igor

    19. mart 2020 | 23:22

    Nije sve gluma,mora da se radi.Pozdrav!

  • Mrcke

    20. mart 2020 | 04:27

    Muka mi je od ove patetike!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA