Pre 6 meseci otac joj se ubio, a Dunja Ilić je sada otkrila šta joj je napisao pred samoubistvo

Nekoliko dana pre nego što je njen otac izvršio samoubistvo, Dunja je sebi pokušala da oduzme život

  • 5
Dunja Ilić tarot čitanje Printskrin: Youtube/Modern GoddessHowTo

Na dan kada se navršava tačno šest meseci od samoubistva Jovana Ilića, njegova ćerka, nekadašnje pevačica Dunja Ilić oglasila se na svom Instagram nalogu i otkrila šta joj je otac poslao pre nego što je sebi oduzeo život.

Bivša pevačica se prvo nekoliko dana unazad požalila svojim pratiocima na društvenoj mreži kako je zbog trenutnog varednog stanja koje vlada zbog pandemije korona virusa zarobljenja u Gruziji, gde trenutno živi i da nikako neće moći da putuje za Beograd.

Dunja je zatim odlučila da dan koji bi trebalo da se obeleži kao šest meseci otkako je napustio ovaj svet posveti svom ocu i svojim pratiocima na Instagramu otkrije nešto o njegovom životu.

Pre svega, ona je istakla da je i danas zaboli kada neko za njeog pokojnog oca kaže da je kriminalac, pa otkrila da je voleo najviše da jede škembiće i ćevapčiće, ali da nije upoznala čoveka koji je više voleo pse od njega.

Nekadašnja pevačica je zatim prvi put otkrila i koje su bile njegove poslednje reči i, kako ona navodno tvrdi, on nije ni znao da je Dunja pokušala da se ubije, ali joj je poslao poruku sledećeg sadržaja: "Izvini što ti nisam obezbedio bolji život, ti si izuzetna".

Ona je zatim na kraju svog dana postavila i fotografiju pokojnog oca uz emotivne reči i poruku da je čeka.

- Tata, šest meseci je bez tebe. Rekli su mi da sam te ubila. Ne bi to uradili, da su znali naš poslednji razgovor. Volim te, tata. Ostajem jaka. I znam da si me ostavio bez tebe kako bih naučila da živim bez pojasa za spasavanje. Bio bi ponosan na mene. I rekao bi mi da sam veliki kreten zbog nekih grešaka koje sam pravila. Volim te, tata. Znam da me čekaš. Ali, sačekaj još malo. Želim da dođem u svom najboljem izdanju - piše u opisu ispod fotografije.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Dunya Mithra (@dunya_41116) on

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosko Buha

    21. mart 2020 | 06:47

    Ova devojka je za hitnu hospitalizaciju.

  • Perke

    21. mart 2020 | 07:11

    Barem nije u Srbiji godinama...Prvo KiM, onda BiH, a sada Gruzija...samo putuj, curo...

  • Sanska_Kozo

    21. mart 2020 | 09:21

    Nesto si drugacije govorila pre nego sto ti se otac ubio. Hvala Bogu pa postoji internet pa sve znamo. Cuti tamo i ne vracaj se za Srbiju. Mozda se operes pred sobom i ubedis sebe da nisi kriva za njegovu smrt.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA