Ovde je u izolaciji već 5 dana: Jelisaveta pokazala deo luksuznog penthausa na Vračaru

Glumica je pokazala i kutak sa igračkama gde najviše vremena provodi njena ćerkica Petra

  • 3
Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić Jelisaveta je pokazala deo stana u kom živi sa Milošem i ćerkom, Foto: ATA Images, Marko Jovanović, Instagram/jagodenamagli

Glumica Jelisavata Orašanin (31), koja se zbog kontakta sa osobom zaraženom korona virusom nalazi u karantinu, pokazala je unutrašnjoj svog porodičnog doma.

Reč je o penthausu na Vračaru u kojem živi sa suprugom, košarkašem Milošem Teodosićem (33) i jednogodišnjom ćerkicom Petrom.

Glumica je iz doma objavila fotografije svog ljubimca, Ljubice, kako leži u dnevnoj sobi, a na većem delu sliku jasno se vide detalji i figure.

U dnevnoj sobi dominira bež boja, u istoj nijansi su i kauč, tepih, ali i zavese. Na ogromonoj terasi penthausa nalaze se dečije igračke kojima se zanima Jelisavetina ćerka Petra.

Inače, Jelisaveta je 10. februara u Sava centru, na premijeri filma "Hotel Beograd" bila u društvu kuma Marka Pantelića, koji je pre nekoliko dana objavio da je zaražen korona virusom.

Jelisaveta Orašanin Teodosić, Tijana Pantelić, Marko Pantelić Jelisaveta sa kumovima, Foto: Instagram.com/jagodenamagli

Glumica se sada nalazi u karantinu, kako je i sama napisala na društvenoj mreži Instagram, što je pravilo za sve koji su bili u kontaktu sa ljudima koji su pozitivni na koron virus.

- Dan 5 - kratko je napisala.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Jelisavetom, kako bismo saznali kako se oseća, ali do objavljivanja teksta nije odgovarala na pozive.

Video: Jelisaveta Orašanin: Igram potpuno ludu devojku

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Znamo

    20. mart 2020 | 19:48

    Znamo da je Teodosić zaradio pošteno sve što ima, ali u ovo vreme korone i opšteg stanja u zemlji ovi naslovi i komentari su nepotrebni i iritirajući.

  • Antiprofi

    21. mart 2020 | 01:24

    Respekt svakom sportisti, ali smatram da su njihova primanja bezobrazno velika. Odavno sam prestao da pratim bilo kakav profesionalni sport. Ucim decu da ne nasedaju na tu vrstu zabave. Da ne budu konzumenti, da se ne loze na gluposti bez ikakvog smisla i znacaja za nase zivote. Da li ce neko da postigne neki gol, kos ili da prepliva bazen za 10 ili 11 sekundi? Razmislite i sami, koga je to uopste briga? Da se ne pravi vestacki medijski naboj da ja kao navijam za neki klub, svoju zemlju, neku grupu... a zapravo sam ovca koja iz svog dzepa placa kartu, dres, placam vremenom svog ovozemaljskog zivota!? Ne vise. Od mene dinar vise ne zaradjuju, a nece ni od moje dece. Trebalo mi je dosta vremena da ukapiram, ali sam sada prilicno cist sto se toga tice.

  • Goxxx902

    21. mart 2020 | 20:55

    Cuvena glumica, nema sta... Poznata jedino po tome sto se udala za Teodosica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA