Seka Sablić dobila paket osnovnih namirnica, a njen postupak raznežio je sve

Kao i mnoge druge javne ličnosti i Seka apluje na građane da poštuju propisane mere nadležnih organa

  • 10
Dani mimoze u Beogradu Seka Sablić, Foto: Marko Jovanović

Gulmica Jelisaveta Seka Sablić (77)  apelovala je na sve ljude da čuvaju sebe i druge i ostanu kod kuće kao što su nadležni organi predložili, a obzirom da pripada rizičnoj grupi stanovništva, glmica je danas dobila i paket osnovnih namirnica koji je obezbedio grad Beograd.

Seka sa svojim obožavaocima kontaktira putem društvene mreže Instagram, te je danas uputila apel svim pratiocima da se čuvaju i čuvaju svoje zdravlje, ali i zdravlje drugih.

Ona je najpre dobila majicu sa porukom koji podiže svest koliko je bitno da se čuvamo, Seka se uredno zahvalila i zamolila da joj ništa ne šalju.

- Hvala za poklon, ali ne šaljite ništa, čuvajte se - napisala je Seka.

Međutim, nedugo zatim ispred Sekinih vrata stigao je paket, a reč je o kutiji u kojoj se nalazi hrana i osnovnne namirnice za kuću.

- Ostavljeno ispred vrata. Molim vas, ko to već raznosi, da odnese ljudima koji nemaju hleb - Sekina je poruka koja je oduševila sve.

Seka Sablić Objava Seke Sablić, Printskrin: Instagram/sekaasablicofficial

Video: Mi pomažemo ljudima, a ona to radi najbolje: Seka Sablić o Branki Veselinović

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aat

    21. mart 2020 | 22:10

    Zaista, ko to raznosi ? I zasto ne svima ? Moja mama 66 godina sa penzijom od 15 hiljada i sestra 49 godina koja ima melanom i metaztazu na plucima zbog koje je trenutno na hemio terapiji i koja ne dobija redovna primanja (30 hiljada dinara kada nije na bolovanju )nemaju pomoc a zive zajedno. I jedna i druga su rizicna grupa Kome da se obrate ?

  • Sramota

    21. mart 2020 | 23:11

    Super sto poznati 65+ dobijaju pomoć. Zasto moja majka ne dobija nista? Ko će se brinuti o starima kad uvedu 24h policijski čas? Ko može da garantuje da će svako dobiti potrebnu hranu? Ni mi mladi nećemo moći napolje tada. Da umru od gladi? Mi nismo manično kupovali zalihe za ovo. Izgleda da je trebalo...

  • Pop

    21. mart 2020 | 22:43

    Kad su se pakovali paketi za narod 2018 a povodom izbora mene sramota i da kazem kakvog kvaliteta su bili ti paketi,licno sam uucestvovao u radovima.Vidi sad ovo,rauch sok,plazma,feri,ovaj paket vredi soma dinara.Podelite tako svim starijima,a nadam se da ce te i meni kad me zatvorite 24 sata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA