"Podrška Zagrepčanima i svim građanima Hrvatske": Lukas se oglasio nakon zemljotresa u Zagrebu

- Ja sam sa vama u bolu kao i u dobru, a siguran sam i cela Srbija!!! Ne dajte se - napisao je pevač

  • 40
Aca Lukas Aca Lukas Foto: A. Nalbantjan

Zagreb je jutros u 6:23 pogodio zemljotres jačine 5,3 stepeni , a zatim je, nešto posle 7 sati, usledio još jedan potres jačine pet stepeni, javlja Evropsko-mediteranski seizmološki centar. Nažalost, u zemljotresu je poginulo jedno dete od 15 godina, a vatrogasci su i dalje na terenu i izvlače zarobljene u ruševinama.

Povodom nemilih scena u Zagrebu oglasio se pevač Aca Lukas, koji je uputio podršku građanima Zagreba i Hrvatske i ističe da se saoseća sa njima.

- Užas!!! Šta nas sve snalazi, ovo je užas!!! Podrška Zagrepčanima i svim građanima Hrvatske! I mojim mnogobrojnim prijateljima i braći!!!! Ja sam sa vama u bolu kao i u dobru, a siguran sam i cela Srbija!!! Ne dajte se! Iskreno sam potresen i mojim prijateljima na raspolaganju u svako doba gde GOD da su! Danas su moji prijatelji u Zagrebu pogođeni nesrećom i ja sam uz njih i sa njima šta GOD mogu - napisao je pevač.

Aca Lukas Aca LukasPrintskrin: Instagram/aleksandar_vuksanovic_official

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pametnica

    22. mart 2020 | 09:51

    ❤️PODRŠKA ❤️

  • Darko

    22. mart 2020 | 09:42

    Moja porodica i ja dajemo podrsku Zagrebu odnosno stanovnistvu Hrvatske. Dosta je bilo mrznje. Volimo se proslost pod noge.

  • Carla

    22. mart 2020 | 12:18

    Sram vas bilo,da ja sam iz Hrvatske i jako suosjecam sa svim nedacama koje trenutno pogadjaju sve "ljude".Stvarno mislite da postoji razlika izmedju Srba i Hrvata??Korona,potresi a vi i dalje o nacionalizmu😭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA