"Pristao sam da je čekam": Andrej i Anabela nakon razvoda ponovo zajedno?

Atijas je otkrio šta mu je Anabela obećala pred ulazak u "Zadrugu"

  • 5
Anabela Andrej Foto: Instagram/atijasandrej

Od kako je ušla u rijaliti "Zadruga 3", Anabela Atijas je više puta rekla kako još uvek voli Andreja Atijasa od koga se nedavno razvela, kao i da će mu doživotno biti zahvalna.

Na osnovu Anabelinih izlaganja mnogi su zaključili da se emocije prema Andreju još uvek nisu ugasile i da i dalje postiji ljubav između njih.

Atijas se nakon Anabelinih reči oglasio i otkrio šta mu je bivša supruga obećala pre nego što je ušla u Zadrugu.

- Ona je meni rekla: "Idem da se borim za nas, ovo je naša bitka. Ja više nikad neću da budem ona Anabela ako ostanem nedorečena". I rekla je: "Ja se vraćam kao ona tvoja stara Anabela, od pre tri godine". Videćemo kakva će se vratit - rekao je Andrej za Pink.rs.

Atijas je otkrio da je upravo zbog Anabelinih reči odlučio da sačeka da izađe iz rijalitija i ispuni svoj cilj kako bi njih dvoje mogli da nastave tamo gde su stali.

- Nas je to, stvarno, tri godine rešetalo, mi smo i zaboravili da smo zajedno… Obećala mi je da će biti ona stara, zato sam i pristao da je čekam četiri meseca - iskren je bio on.

Video: Anabelin muž spava dok ona peva

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko

    23. mart 2020 | 06:48

    ili " nasla rupa zakrpu".....

  • Pare pare pare

    23. mart 2020 | 02:54

    Nisu se ni razveli! Izmislice oni i Anabelini trudnoću zarad novinskih natpisa

  • Hm

    23. mart 2020 | 08:36

    Ova zena je upropastila i zivot i karijeru i reputaciju zbog nemoralno, bezobrazne i razmazene cerke. Treba voleti i biti uz svoje dete ali kad te,, dete,, od 22 godine vuce u mulj treba se distancirati jer i pored dece imamo i sebe u ovom slučaju Anabela ima jos dvoje dece koje je zapostavila zbog jednog pokvarenog deteta koje je sebe postavilo iznad svih po vaznosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA