≫ 

Vlasti (94) je žao što u vreme korone ne može na ulicu: Hoću da razvozim lekare, ali ne daju mi...

- Ovo je trenutak da treba da se pokažemo kakvi smo mi ljudi, kakvi smo mi kao narod - pričao je glumac u Jutarnjem programu "Prve" televizije

  • 12
Vlasta Velisavljevic Vlasta Velisavljević, Foto: ATA Images

Poznati srpski glumac Vlastimir Vlasta Velisavljević (94) uključio se uživio u Jutarnji program Prve televizije gde je govorio o tome kako provodi dane kod kuće tokom pandemije korona virusa.

Tokom svog izlaganja, ovaj umetnik je naveo da ga je gest jednog čoveka oduševio.

- Meni je skoro, pre sat vremena, jedan mladi čovek.... Nije ni on baš tako mlad, ali on ima mogućnost da izađe. Doneo mi je neke stvarčice, peršun, jagode sam dobio... Zamislite moju radost što mi je stigao peršun. Lepo je što smo zajedno u ovoj nevolji. To je i najvažnije u ovom trenutku - rekao je gospodin Vlasta i nastavio:

- Ja pokušavam da pronađem tu lepšu stranu. Vidim da su se mnoog angažovali neki ljudi. Ovo sad, taksisti, oni su me oduševili. Ja sve gledam to, pa mislim: Bože, što ja ne mogu sada da sednem u svoja kola i da razvozim lekare. Meni je dobro, ali mi ne daju... - pričao je glumac.

- Divno je to što govorite. Vi ste sada heroj što ostajete kod kuće. Znam da to znate. I mi moramo sada Vas da čuvamo, to je naša obaveza... Ja sam namerno pomenula ove stvari iz Vaše biografije, ove teške događaje iz Vaše biografije , Goli otok i nacistički logor, zbog toga što je to na neki način i ironija sudbine svega ostalog. Čitava ova situacija u kojoj smo se našli, toliko toga ste preživeli, i sada ne možete da izađete iz kuće zbog ovog virusa - rekla je voditeljka Marija Savić Stamenić.

- Ja sam to o čemu Vi pričate, ja sam to zaboravio, oprostio sve. Ovo je trenutak da treba da se pokažemo kakvi smo mi ljudi, kakvi smo mi kao narod, kakvi smo mi Srbi. Baš umemo da budemo zajedno u nevolji. To me raduje. Ukoliko je u ovom trenutku moguće radovati se... - naglasio je poznati glumac.

Pogledajte i ceo intervju sa Vlastom Velisavljevićem:

Video: Ako se budemo ponašali kao jedno, bićemo pobednici: Miligram u četiri zida!

Video: Pogledajte kako virus može lako da se proširi van bolnice: Vodite računa o higijeni ruku

(V. Đ.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    23. mart 2020 | 13:50

    Vlasta je legenda, vidjam ga na dorcolu stalno, zivi u Jovanovoj, vozi neku malu ladu noviju. Uvek je nasmejan, javlja se po kraju ljudima, vrlo kulturan covek, za svoje godine vrlo okretan. Ziv bio gospodine!

  • Una

    23. mart 2020 | 13:57

    Vlasto živ bio Ali nije volan više za tebe . Kakvo crno razvoženje u 94 godini

  • Lutak

    23. mart 2020 | 15:17

    Duša,draga!Obozavam ga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA